LEGO Batman 3: Beyond Gotham Nieuws

  Batman Arkham Collection en LEGO Batman trilogie gratis op de Epic Games Store

  De concurrentiestrijd tussen de Epic Games Store en Steam blijft onverminderd doorgaan. Om nieuwe gebruikers te verwelkomen en Batman Day te vieren, heeft Epic nu twee mooie collecties helemaal gratis beschikbaar gesteld: de Batman Arkham Collection en de LEGO Batman-trilogie.

  Xbox Live Deals week 15 - Destiny, Batman en je eigen boerderij

  Elke week gaan er in de Xbox Store enkele games in de uitverkoop. Welke het deze week zijn, check je in onze Xbox Live Deals week 15. Ze kunnen een behoorlijk verschil maken in de portemonnee.

  Xbox Live Gold deals - Dragon Age Inquisition, Diablo 3 en meer

  Een aantal mooie Xbox Gold deals op jouw favoriete Xbox games. Flinke kortingen op games als Fifa 15, Dragon Age: Inquisition en Lego The Hobbit.

  Warner Bros heeft nieuwe free-to-play mobile games aangekondigd

  Warner Bros heeft vijf nieuwe free-to-play mobile games aangekondigd. Voor geen van alle is bekend wanneer ze uit zullen komen, maar we hebben al wat details.

  Drie nieuwe LEGO Batman 3 DLC, één gratis

  LEGO Batman 3: Beyond Gotham is al even uit, dus het wordt tijd om de game uit te breiden met wat nieuwe content. Dat dacht de ontwikkelaar ook, dus komt er nieuwe content aan voor de season pass, maar kan iedereen ook gratis een pakje DLC binnenslepen.

  Assassin's Creed Unity meer verkocht dan Black Flag

  Hoewel de Assassin's Creed Unity door veel gamers vanwege de bugs en glitches aan de publieke schandpaal genageld is, werd de game bij launch toch meer verkocht dan zijn voorganger, Assassin's Creed IV: Black Flag

  LEGO Jurassic World Teaser in LEGO Batman 3 Beyond Gotham

  In de aftiteling van de nieuwste LEGO game, LEGO Batman 3, wordt een mogelijk gehint naar een nieuwe LEGO Jurassic World game.

  LEGO Batman 3: Beyond Gotham - nieuwe personages bevestigd

  LEGO Batman 3: Beyond Gotham heeft een heel hoop personages, en daar komen nog een flink aantal bij. Zo zijn onder andere Hawkgirl en Black Canary bevestigd als speelbare personages.

  LEGO Batman 3 krijgt Conan O'Brien als speelbaar karakter

  De Amerikaanse presentator Conan O'Brien verschijnt in LEGO Batman 3: Beyond Gotham als een speelbaar karakter. Dit liet Arthur Parsons, de regisseur van de game, weten tijdens Comic-Con.

  LEGO Batman 3 krijgt een season pass, maar niet voor Wii U

  Hoewel LEGO Batman 3: Beyond Gotham nog moet uitkomen is er wel al downloadbare content aangekondigd. Deze DLC is op de meeste platformen gewoon te downloaden, maar de Wii U wordt overgeslagen.

  Releasedatum LEGO Batman 3 bekend

  De nieuwe LEGO Batman 3: Beyond Gotham verschijnt 14 november. Dat maakte Warner Bros. vandaag bekend.

  Warner Bros. kondigt LEGO Batman 3: Beyond Gotham aan

  LEGO Batman 3: Beyond Gotham is vanaf deze herfst verkrijgbaar voor de PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Nintendo 3DS en de Wii U. Dat kondigt Warner Bros. samen met TT Games en The LEGO Group aan.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.