LEGO Batman 3: Beyond Gotham Artikelen

  Top 8 tofste LEGO game franchises - Werelden waar je op kan bouwen

  Creaties zo bizar als je verbeelding toelaat. Het spelen met LEGO is altijd al een tijdloze bezigheid geweest waarbij vele uren werden gesleten met grote dozen vol van deze bouwblokjes. Het enige wat misschien leuker is dan echt LEGO, zijn LEGO games. Maar wat zijn nou de top 8 tofste LEGO game franchises?

  Wat is de tofste LEGO game franchise? [poll]

  LEGO is voor jong en oud. Je kan je werkelijkwaar in een geheel andere wereld met behulp van deze grappige bouwblokjes. Vooral LEGO games geven je een creatieve boost waar je een hoop plezier mee beleefd. Maar wat is nou de tofste LEGO game franchise?

  De LEGO games die zouden moeten verschijnen - XGN aan het woord

  LEGO games bestaan al sinds 1997, maar de echte goudmijn werd in 2005 ontdekt met LEGO Star Wars: The Video Game. Vandaag publiceerden we al de LEGO 3 Batman recensie en dus kan de volgende LEGO special niet ontbreken!

  Top 10 beste PS4 co-op games - Samen staan we sterker!

  Het kan af en toe wat frustraties opleveren, maar het grootste gedeelte van de tijd zijn co-op games vertier voor vier! Of twee. Ze zijn in ieder geval dolle pret, en dit zijn de tien beste. Pak je vrienden erbij voor de top 10 beste PS4 co-op games!

  20 video game franchises die nooit meer weg gaan

  Als het niet kapot is, hoef je het ook niet te maken toch? In de geschiedenis van gaming hebben we veel series zien komen en gaan, maar deze franchises zijn zó hardnekking dat ze ons nooit meer zullen verlaten. Dit zijn 20 video game franchises die nooit meer weg gaan!

  South Park The Stick of Truth - Steam Sale Tip van de dag

  Het is alweer de achtste dag van de Steam Holiday Sale! Tijd dus voor de kerst Steam Sale Tip van de dag van XGN, over een game die je vandaag echt niet mag missen. Met vandaag in de aanbieding: South Park The Stick of Truth!

  PlayStation Store Update - PES 15, Assassin's Creed Unity en LEGO Batman

  Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel? Neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor je uitlichten.

  LEGO Batman 3 Beyond Gotham Review - Ouderwets co-op plezier

  Bij co-op platformgames die je met twee man op de bank speelt, denk je al gauw aan Nintendo. Maar nog een serie die ook goed is voor verslavende co-opavondjes, is de LEGO-franchise. Inmiddels is het alweer tijd voor een derde LEGO Batman-game: LEGO Batman 3: Beyond Gotham.

  LEGO Batman 3 Beyond Gotham Preview - Meer van hetzelfde

  Het LEGO-universum heeft het er maar druk mee. Met zowel de Marvel- als DC-superhelden, lijkt er altijd wel een nieuwe superherogame aan te komen. Weet deel drie uit de LEGO Batman serie ons te overtuigen om wederom onze cape om te doen?

  Zet deze casual games vast in je agenda!

  Gamen doen we allemaal, maar niet iedereen even veel of op een even moeilijk niveau. Daarom een special, speciaal voor mensen die af en toe een game spelen, even lekker onderuit zakken en niet al te veel moeite hoeven steken in de game om alsnog een leuke tijd te hebben. Hier dus een top vijf casual games die nog dit jaar verschijnen.

  De speelbare games op Gamescom 2014

  Gamescom komt eraan! Het belangsrijkste voor jullie is natuurlijk om te weten welke games jullie kunnen spelen op de beursvloer. Bij dezen dus een overzicht van alle grote games die speelbaar zijn op Gamescom voor de consument.

  LEGO Batman 3 Beyond Gotham Preview - Ouderwets co-op avontuur

  Na LEGO Batman en LEGO Batman 2 is er nu een nieuwe game in de franchise van TT Games. Logisch, want LEGO Batman is een van de meest geliefde LEGO-titels.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.