LEGO Batman 3: Beyond Gotham

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Wii U & PC

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door TT Games en uitgegeven door Warner Bros. Interactive

  7.5

  LEGO Batman 3: Beyond Gotham Artikelen

  Top 8 tofste LEGO game franchises - Werelden waar je op kan bouwen

  Creaties zo bizar als je verbeelding toelaat. Het spelen met LEGO is altijd al een tijdloze bezigheid geweest waarbij vele uren werden gesleten met grote dozen vol van deze bouwblokjes. Het enige wat misschien leuker is dan echt LEGO, zijn LEGO games. Maar wat zijn nou de top 8 tofste LEGO game franchises?

  Wat is de tofste LEGO game franchise? [poll]

  LEGO is voor jong en oud. Je kan je werkelijkwaar in een geheel andere wereld met behulp van deze grappige bouwblokjes. Vooral LEGO games geven je een creatieve boost waar je een hoop plezier mee beleefd. Maar wat is nou de tofste LEGO game franchise?

  De LEGO games die zouden moeten verschijnen - XGN aan het woord

  LEGO games bestaan al sinds 1997, maar de echte goudmijn werd in 2005 ontdekt met LEGO Star Wars: The Video Game. Vandaag publiceerden we al de LEGO 3 Batman recensie en dus kan de volgende LEGO special niet ontbreken!

  Top 10 beste PS4 co-op games - Samen staan we sterker!

  Het kan af en toe wat frustraties opleveren, maar het grootste gedeelte van de tijd zijn co-op games vertier voor vier! Of twee. Ze zijn in ieder geval dolle pret, en dit zijn de tien beste. Pak je vrienden erbij voor de top 10 beste PS4 co-op games!

  20 video game franchises die nooit meer weg gaan

  Als het niet kapot is, hoef je het ook niet te maken toch? In de geschiedenis van gaming hebben we veel series zien komen en gaan, maar deze franchises zijn zó hardnekking dat ze ons nooit meer zullen verlaten. Dit zijn 20 video game franchises die nooit meer weg gaan!

  LEGO Batman 3: Beyond Gotham Nieuws

  Batman Arkham Collection en LEGO Batman trilogie gratis op de Epic Games Store

  De concurrentiestrijd tussen de Epic Games Store en Steam blijft onverminderd doorgaan. Om nieuwe gebruikers te verwelkomen en Batman Day te vieren, heeft Epic nu twee mooie collecties helemaal gratis beschikbaar gesteld: de Batman Arkham Collection en de LEGO Batman-trilogie.

  Xbox Live Deals week 15 - Destiny, Batman en je eigen boerderij

  Elke week gaan er in de Xbox Store enkele games in de uitverkoop. Welke het deze week zijn, check je in onze Xbox Live Deals week 15. Ze kunnen een behoorlijk verschil maken in de portemonnee.

  Xbox Live Gold deals - Dragon Age Inquisition, Diablo 3 en meer

  Een aantal mooie Xbox Gold deals op jouw favoriete Xbox games. Flinke kortingen op games als Fifa 15, Dragon Age: Inquisition en Lego The Hobbit.

  Warner Bros heeft nieuwe free-to-play mobile games aangekondigd

  Warner Bros heeft vijf nieuwe free-to-play mobile games aangekondigd. Voor geen van alle is bekend wanneer ze uit zullen komen, maar we hebben al wat details.

  Drie nieuwe LEGO Batman 3 DLC, één gratis

  LEGO Batman 3: Beyond Gotham is al even uit, dus het wordt tijd om de game uit te breiden met wat nieuwe content. Dat dacht de ontwikkelaar ook, dus komt er nieuwe content aan voor de season pass, maar kan iedereen ook gratis een pakje DLC binnenslepen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.