LEGO Batman 2: DC Super Heroes Artikelen

  Top 7 beste LEGO games - Bouwstenen voor een goede game

  Nog eventjes en dan kun je aan de slag met LEGO Worlds op de PlayStation 4! Maar wat zijn nu de beste LEGO games? Dit is onze top 7!

  Top 8 tofste LEGO game franchises - Werelden waar je op kan bouwen

  Creaties zo bizar als je verbeelding toelaat. Het spelen met LEGO is altijd al een tijdloze bezigheid geweest waarbij vele uren werden gesleten met grote dozen vol van deze bouwblokjes. Het enige wat misschien leuker is dan echt LEGO, zijn LEGO games. Maar wat zijn nou de top 8 tofste LEGO game franchises?

  Wat is de tofste LEGO game franchise? [poll]

  LEGO is voor jong en oud. Je kan je werkelijkwaar in een geheel andere wereld met behulp van deze grappige bouwblokjes. Vooral LEGO games geven je een creatieve boost waar je een hoop plezier mee beleefd. Maar wat is nou de tofste LEGO game franchise?

  De evolutie van LEGO games - Bouwend aan de weg naar succes

  LEGO games worden al sinds 1997 gemaakt, toen LEGO Island uitkwam. Inmiddels zijn de games veel veranderd en dat doen ze nog steeds. Met de release van LEGO Worlds kwam een hele nieuwe LEGO game uit. Een mooi moment om te kijken naar de evolutie van LEGO games door de jaren heen.

  Nintendo eShop Update: Mario Kart 8 en Coaster Creator 3D

  Het vakantiegeld is weer gestort voor velen, dus dat betekent dat er weer gamebudget is, toch? Zo niet, geen probleem, Nintendo heeft ook veel koopjes deze week.

  Xbox Deals of the Week: Injustice en Batman

  Deze week neemt Microsoft de Xbox Live Gold-leden mee in de wereld van superhelden. Er zijn namelijk veel aanbiedingen met Injustice en Batman te vinden in deze editie van Xbox Deals of the Week.

  LEGO Batman 2: DC Super Heroes (Wii U) Review

  De laatste in een rij van ports voor de Wii U is LEGO Batman 2: DC Super Heroes. Deze actie avonturen game verscheen vorig jaar al op alle andere platformen, maar is inmiddels ook naar de nieuwste console van Nintendo gebracht. Deze versie bevat extra ondersteuning voor de GamePad. Maar is dat genoeg om de game daarom op de Wii U in huis te halen?

  PlayStation Store Update - LEGO Batman, Brave en Foosball

  Gisteravond is de PlayStation Store weer gevuld met allerlei nieuwe games, demo's en downloadbare content. Kijk snel of er iets voor jou bij zit!

  PlayStation Store Update - Dead Island en Ice Age

  Het is weer woensdag en dat betekent dat de PlayStation Store weer gevuld wordt met allerlei nieuwe games, demo's en downloadbare content. Kijk snel of er iets voor jou bij zit!

  LEGO Batman 2: DC Super Heroes (Xbox 360) Review

  Wie volhoudt dat LEGO-games altijd maar hetzelfde zijn, moet eens LEGO Batman 2: DC Super Heroes spelen. Kies dan wel voor de console- of PC-versie, want daarin zit ‘m de verandering: een open wereld in de vorm van Gotham City. Hoewel, voor sommigen zal de grootste aanpassing de ingesproken tekst zijn. Jawel, de gele stukjes plastic kunnen nu ook praten.

  LEGO Batman 2: DC Super Heroes (PlayStation Vita) Review

  Wie vrouw is, of wel eens in een handtas van een vrouw heeft gekeken, weet het; hoe groter de tas, hoe meer er in wordt gestouwd. Een grote tas is zo handig, daar hebben dames het minutenlang graaien naar de sleutelbos die op de bodem ligt graag voor over. LEGO Batman 2: DC Super Heroes is voor de consoles vergelijkbaar met zo’n flinke knapzak, maar de handheld-variant mag een 'clutch' genoemd worden, zo’n mini-tasje dat vrouwen onder de arm stoppen als ze uitgaan.

  Wekelijkse Xbox Live Update - Magie en Lego

  ‘Het is eindelijk zover: Xbox Live barst eindelijk weer eens los met een ontelbaar aantal downloadbare lekkernijen!’ Wij wacht nog altijd met smart op de dag dat we deze zin zonder sarcasme kunnen uiten, want wederom valt er weinig te beleven.

  PlayStation Store Update - LEGO Batman en Arkham City

  Het is weer woensdag en dat betekent dat de PlayStation Store weer gevuld wordt met allerlei nieuwe games, demo's en downloadbare content. Kijk snel of er iets voor jou bij zit!

   © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.