LEGO Batman 2: DC Super Heroes

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation Vita, Wii, Wii U & PC

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door TT Games en uitgegeven door TT Games

  7.5

  LEGO Batman 2: DC Super Heroes Artikelen

  Top 7 beste LEGO games - Bouwstenen voor een goede game

  Nog eventjes en dan kun je aan de slag met LEGO Worlds op de PlayStation 4! Maar wat zijn nu de beste LEGO games? Dit is onze top 7!

  Top 8 tofste LEGO game franchises - Werelden waar je op kan bouwen

  Creaties zo bizar als je verbeelding toelaat. Het spelen met LEGO is altijd al een tijdloze bezigheid geweest waarbij vele uren werden gesleten met grote dozen vol van deze bouwblokjes. Het enige wat misschien leuker is dan echt LEGO, zijn LEGO games. Maar wat zijn nou de top 8 tofste LEGO game franchises?

  Wat is de tofste LEGO game franchise? [poll]

  LEGO is voor jong en oud. Je kan je werkelijkwaar in een geheel andere wereld met behulp van deze grappige bouwblokjes. Vooral LEGO games geven je een creatieve boost waar je een hoop plezier mee beleefd. Maar wat is nou de tofste LEGO game franchise?

  De evolutie van LEGO games - Bouwend aan de weg naar succes

  LEGO games worden al sinds 1997 gemaakt, toen LEGO Island uitkwam. Inmiddels zijn de games veel veranderd en dat doen ze nog steeds. Met de release van LEGO Worlds kwam een hele nieuwe LEGO game uit. Een mooi moment om te kijken naar de evolutie van LEGO games door de jaren heen.

  Nintendo eShop Update: Mario Kart 8 en Coaster Creator 3D

  Het vakantiegeld is weer gestort voor velen, dus dat betekent dat er weer gamebudget is, toch? Zo niet, geen probleem, Nintendo heeft ook veel koopjes deze week.

  LEGO Batman 2: DC Super Heroes Nieuws

  Batman Arkham Collection en LEGO Batman trilogie gratis op de Epic Games Store

  De concurrentiestrijd tussen de Epic Games Store en Steam blijft onverminderd doorgaan. Om nieuwe gebruikers te verwelkomen en Batman Day te vieren, heeft Epic nu twee mooie collecties helemaal gratis beschikbaar gesteld: de Batman Arkham Collection en de LEGO Batman-trilogie.

  Releasedatum LEGO Batman 3 bekend

  De nieuwe LEGO Batman 3: Beyond Gotham verschijnt 14 november. Dat maakte Warner Bros. vandaag bekend.

  LEGO Batman 2 nu beschikbaar op iOS

  In juni 2012 maakten we kennis met LEGO Batman 2: DC Super Heroes op zo'n beetje iedere console. Bijna een jaar later besluit Warner Bros. om de game ook naar iOS-toestellen te brengen.

  Winkels plaatsen releasedatum Wii U-versie LEGO Batman 2: DC Super Heroes

  Onlangs werd bekendgemaakt dat LEGO Batman 2: DC Super Heroes naar de Wii U zou komen, maar wanneer precies is nog niet bekend. Een aantal winkels meldt dat het spel in mei in de winkels zal liggen.

  LEGO Batman 2: DC Super Heroes komt naar de Wii U

  Vorig jaar verscheen een LEGO-versie van Batman op bijna alle platformen. De Wii U was toen nog niet uit en miste deze release dus. Uitgever Warner Bros. Interactive laat weten de game alsnog naar de Wii U te brengen met extra functies.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.