Left Alive

  Uitgebracht voor PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie & shooter

  Gemaakt door Square Enix en uitgegeven door Square Enix

  Left Alive Artikelen

  Game releases maart 2019 - The Division 2 en Devil May Cry 5

  Maart is de maand waarin de lente haar gezicht weer laat zien. De dagen worden langer en de zon schijnt weer volop. Een ideaal moment om je gordijnen dicht te gooien en aan de slag te gaan met de game releases van maart. Welke games je deze maand kan spelen, lees je in dit artikel.

  Wallpaper Pick Maart met The Division 2 en Captain Marvel!

  De voorjaarsvakantie zit er alweer (bijna) op, maar gelukkig wordt het weer eindelijk wat mooier! Hoef je minder gas te verbruiken als je binnen achter de computer, console of televisie zit. Doe de gordijnen dicht, geniet van het zonnetje en zet je nieuwjaarsresolutie voort met een nieuwe achtergrond uit de Wallpaper Pick Maart!

  10 Ontbrekende E3 2018 Games - Waar bleven deze titels?

  Tijdens E3 dit jaar zagen we een bijzondere focus van veel uitgevers op titels die in de nabije toekomst uitkomen, of soms zelfs dit jaar al. Toch zijn er een paar games waar het angstvallig stil voor was. Deze E3 2018 games hadden we verwacht, maar waren uiteindelijk nergens te bekennen.

  Top 10 E3 2018 verwachtingen die niet zijn waargemaakt

  De E3 2018 verwachtingen zijn weken geleden al geuit. De E3 zit erop en dus is het tijd om te reflecteren. Welke E3 2018 verwachtingen niet zijn waargemaakt lees je hier!

  PlayStation 4 exclusives 2018 - Deze toppers speel je alleen op PS4!

  Exclusives. Je houdt van ze, maar je haat ze ook. In deze PlayStation 4 exclusives 2018 zetten we alle games op een rijtje die dit jaar nog alleen naar de PS4 komen.

  Left Alive Nieuws

  Left Alive releasedatum bekendgemaakt met nieuwe trailer

  Door middel van een nieuwe trailer is de releasedatum van Left Alive aangekondigd. De game zal uitkomen op 5 maart 2019. Officieël zou de game uitkomen in 2018, maar deze was vertraagd. De trailer geeft ook meer inzicht op het verhaal van de aankomende game. De game zal uitkomen op de PlayStation 4 en op Steam.

  Left Alive release is vertraagd tot 2019

  Square Enix was iets te enthousiast toen ze zeiden dat de release van Left Alive in 2018 zou zijn. Left Alive zal namelijk niet meer in 2018 verschijnen voor de PlayStation 4 en pc, maar is verplaatst naar 28 februari 2019 (in Japan).

  Left Alive trailer toont schietende robots

  Het nieuwe spel van Square Enix is nog gehuld in mysterie. Vandaag geeft de studio dan toch een klein kijkje wat we precies kunnen verwachten met de komst van een Left Alive trailer. Hierin zijn in ieder geval schietende robots en mensen te zien.

  Left Alive release aangekondigd door Square Enix

  Tijdens de persconferentie van Sony bij Tokyo Game Show is de Left Alive release onthuld. Dit is een nieuwe game van Square Enix die in 2018 uitkomt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.