Left 4 Dead

  Uitgebracht voor Xbox 360 & PC

  Genres: Avontuur, survival horror, shooter & first-person shooter

  Gemaakt door Certain Affinity, Valve & Turtle Rock Studios en uitgegeven door Valve & Turtle Rock Studios

  8.5

  Left 4 Dead Artikelen

  Valve games die toe zijn aan een vervolg - Kom maar door

  Valve, het legendarische gamebedrijf dat Steam heeft ontwikkeld, heeft een interessante uitspraak gedaan. Uit deze uitspraak is gebleken dat er een grote kans is dat één van de Valve games een vervolg krijgt, maar welke is dat? Check hier de Valve games die toe zijn aan een vervolg.

  Top 5 zombie survival games - Vechten tegen de ondoden!

  Killing Floor 2 is sinds kort verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en PC. Dat is een mooi moment om te kijken naar alle pareltjes binnen het survival-genre. In deze top 5 zombie survival games bespreken we de tofste games waarin je het opneemt tegen de ondoden.

  Top 10 beste zombies in games

  Zombies, zombies, zombies en nog eens zombies. Het lijkt wel of bijna alle games tegenwoordig veroverd zijn door de ondode legioenen. Welke games hebben nu de vestste zombies van allemaal? Dit is de top 10 beste zombies in games!

  De 10 leukste co-op games voor 4 personen

  We hebben al een speciaal gedaan over co-op spellen die nog uit moeten komen, maar hoe zit het met de co-op van al reeds uitgekomen spellen? Wij zetten een paar van de beste voor je op een rijtje.

  Left 4 Dead Review

  De mens kan alleen overleven door samen te werken. Dit geldt overigens niet alleen in de echte wereld maar ook in videogames. Want samenwerken om een bende zombies af te schieten, is toch wel nodig, zeker in een game als Left 4 Dead waar zombies ruimschoots aanwezig zijn. Maar weet deze game ons angst aan te jagen in positieve of negatieve zin?

  Left 4 Dead Nieuws

  Steam Winter Sale is van start gegaan

  De kerstdeals vliegen je de laatste week om de oren, maar de Steam deals lieten nog op zich wachten. Nu zijn de aanbiedingen van de Steam Winter Sale eindelijk bekendgemaakt. En het zijn er eigenlijk te veel om op te noemen, maar in dit artikel zetten we de beste aanbiedingen op een rijtje.

  Valve schrijver verlaat het bedrijf

  Valve schrijver Chet Faliszek heeft het bedrijf na twaalf jaar verlaten. Bij Valve was Faliszek betrokken bij het schrijven van een aantal grote games.

  Left 4 Dead missie jaren later alsnog uitgebracht

  Over een nieuwe Left 4 Dead game gaan alleen nog maar geruchten, maar de ontwikkelaar van het eerste deel brengt nu een nieuwe Left 4 Dead missie uit.

  Turtle Rock werkt aan een nieuwe onaangekondigde IP

  Turtle Rock, de ontwikkelaar van de game Evolve, werkt aan een nieuwe onaangekondigde IP. De studio heeft nog geen details bekendgemaakt over wat voor game het is.

  Top 10 ugly game chicks! - Met deze dames wil je geen date!

  Verschil moet er zijn natuurlijk. Pedro mocht op zoek gaan naar de beste korte rokjes in games en tsja... Ramon krijgt de lelijkste klus. Gelukkig doet hij dat met alle liefde, dus daarom speciaal voor jullie hebben wij hier de Top 10 ugly game chicks!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.