League of Legends Nieuws

  Riot werkt aan nieuwe Single-Player League of Legends game

  Riot Games heeft tijdens het 10-jarig bestaan van League of Legend een feestje gegeven waarbij ze vele nieuwe games hebben aangekondigd. Toch is er door Riot nog stiekem 1 game achter gehouden. Een single-player game die zich afspeelt in hetzelfde universum als League of legende.

  Nieuwe video van League Of Legends Hip-Hop groep bereikt record aantal views

  Gisteren was het weer tijd voor de jaarlijkse finale van de League of Legends World Championship. Voordat de finale van start ging, vond er eerst een optreden plaats van True Damage, League of Legends' eerste Hip-Hop Band.

  League of Legends serie genaamd Arcane in de maak

  Om het 10-jarige jubileum van League of Legends te vieren hebben de makers besloten om een televisieserie te maken van de titel. De serie zal geanimeerd worden door Fortiche Productions, die ook aan de originele game hebben gewerkt. Lees hier alles wat we tot nu toe weten over de League of Legends serie.

  Binnenkort League of Legends spelen op je smartphone en consoles

  League of Legends bestaat tien jaar en ter ere van het jubileum heeft ontwikkelaar Riot Games een nieuwe versie aangekondigd. Deze is speelbaar op de Xbox One, PlayStation 4, Android en iOS.

  League of Legends viert 10 jarig bestaan met een groot feest

  Het tienjarig bestaan van League of Legends komt snel dichterbij en Riot Games laat zo’n speciale mijlpaal niet zo maar langs glippen. De studio heeft een paar van haar feestplannen vandaag gedeeld met de rest van de wereld.

  Ontwikkelaar van League of Legends, Riot Games, werkt aan gratis fighting game

  Riot Games heeft enorm veel succes met de gratis game League of Legends, die al sinds 2009 op de markt is. De ontwikkelaar blijft allen niet stilzitten en gaat samen met Radiant Entertainment aan de slag om hetzelfde succes te boeken in het vechtgenre. Dat kondigde het bedrijf aan op Evo 2019.

  League of Legends Marvel comic onthuld door Riot Games

  Marvel en Riot Games gaan samenwerken aan een nieuwe comic over de wereld van League of Legends. De grafische roman zal volgens de planning worden uitgebracht in mei 2019 en zal de eerste volledige strip zijn die gebaseerd is op het populaire League of Legends.

  Edgar Davids als League of Legends character? Davids wint rechtszaak

  Edgar Davids als League of Legends character? Ja en nee. Volgens Riot Games, de uitgever van League of Legends, was dat niet helemaal het geval. Volgens Davids wel en de rechter heeft hem nu in het gelijk gesteld, zo meldt Het Parool.

  Ontwikkelaar League of Legends cheattool verliest rechtszaak

  Riot komt in actie tegen cheaters. In een rechtszaak weet de ontwikkelaar te winnen tegen een bedrijf dat een League of Legends cheattool ontwikkelde.

  League of Legends patch 7.2 nu beschikbaar

  League of Legends spelers kunnen vandaag aan de slag met een nieuwe update. Twee weken geleden kwam patch 7.1 uit, maar vandaag draait het allemaal om League of Legends patch 7.2. Deze update brengt weer de nodigde veranderingen met zich mee.

  League of Legends patch 7.1 vandaag verschenen

  League of Legends heeft vandaag een nieuwe update gekregen. Het gaat om de League of Legends patch 7.1, die meerdere aanpassingen voor verschillende champions toevoegt. Daarnaast is er een update voor de client, zijn er verschillende bugfixes en komen er nieuwe skins uit.

  League of Legends season 7 is vandaag begonnen

  League of Legends season 7 is vandaag begonnen. Het nieuwe seizoen komt met een flink aantal updates die in de pre-season al speelbaar waren. Daarnaast is er een nieuwe patch uitgekomen.

  Nieuwe champion League of Legends aangekondigd

  De nieuwe champion van League of Legends is aangekondigd. De nieuwe champion heet Camille. Daarnaast is er ook een nieuwe patch uitgekomen die nu speelbaar is.

  LoL map krijgt kerstversie

  LoL map krijgt een kerst make-over. De laatste keer dat er op deze Christmas map gespeeld kon worden was in 2013.

  Tiener pleegt onbedoeld zelfmoord na potje League of Legends

  Een tiener pleegt onbedoeld zelfmoord nadat hij een potje League of Legends verloor. De jongen deed mee met de zogenaamde "Choking Game" nadat zijn team hem de schuld gaf van een verloren potje League of Legends.

  Nederlands eSports team naar wereldkampioenschap League of Legends

  Het Nederlands eSports team "Dorans Alpha" reist af naar Jakarta voor het wereldkampioenschap League of Legends. Het team bestaat uit vijf Nijmeegse studenten en hun coach die zich gekwalificeert hebben door de YoungCapital Dutch College League te winnen.

  League of Legends bordspel komt volgende maand!

  Riot kondigt Mechs VS Minions aan - een co-op bordspel, gebaseerd op zijn mega-populaire League of Legends. Het nieuwe League of Legends bordspel staat gepland op 13 oktober, en zal verkrijgbaar zijn via de Riot webshop. Hoe zit deze boardgame in elkaar? Kijk de bovenstaande trailer en lees onder verder voor meer info.

  League of Legends LCS finale in NA en EU beslist

  Het tweede deel van de professionele competitie van League of Legends zit erop. Afgelopen weekend werd de League of Legends LCS finale gespeeld in zowel Noord-Amerika als in Europa. De winnaars plaatsten zich automatisch voor 'Worlds' eind september, begin oktober.

  Dutch College League seizoen 2 in september van start

  Na een succesvol eerste seizoen begint er vanaf september Young Capital Dutch College League seizoen 2. De competitie zal twee keer zo groot zijn en inschrijvingen voor de competities zijn reeds begonnen.

  ESL Benelux finals starten morgen - interview met Frans Schouten

  Morgen is het zover en vindt de eerste ESL Benelux finals plaats. Twee dagen met finales in verschillende games. De LowLandLions staan in de halve finale van CS:GO en daarom legden wij Frans Schouten, general manager van het team, enkele vragen voor met betrekking tot het event en het LLL team.

  Dutch College League finale kaarten te koop!

  Het is zover! Op 25 juni staan de twee beste Nederlandse League of Legends teams recht tegenover elkaar in de Vue bioscoop in Hilversum. De Dutch College League finale kaarten zijn nu in de verkoop!

  Exclusieve ESL tickets kopen met korting bij Seaters

  ESL BeNeLux is een samenwerking aangegaan met Seaters. Dit betekent een select aanbod van exclusieve ESL tickets tegen gereduceerde prijs voor de komende evenementen die ESL BeNeLux organiseert. Grote fans van de verschillende ESL gametoernooien kunnen zich gratis aanmelden voor de dienst. Beginnend met het tweedaagse evenement op 7 en 8 juli in de ArenA.

  League of Legends teams verbannen vanwege illegale praktijken

  Riot, ontwikkelaar van de meest gespeelde PC game allertijden, heeft harde maatregelen genomen. Zo zijn er een aantal League of Legends teams verbannen, aangezien er door deze formaties activiteiten ondernomen werden die niet geheel in lijn staan met de reglementen.

  ESL BeNeLux Championship finals tickets te koop

  Op 7 en 8 juli zullen de eerste eSports finales ooit gespeeld worden in de Amsterdam ArenA. Het is daarmee ook de eerste keer dat de ArenA het toneel is voor een ESL toernooi sinds de samenwerking. De ESL BeNeLux Championship finals tickets zijn vanaf vandaag te koop.

  Nieuw ESportsTV tv-kanaal zendt 24 uur per dag gaming uit

  Met een steeds groter wordende esports scene, kon het niet lang duren voor er een nieuw ESportsTV tv-kanaal zou komen. ESportsTV is een initiatief van ESL, de grootste organisatie omtrent professional gaming, en gaat vanaf mei 24 uur per dag de grootste esports toernooien uitzenden.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.