League of Legends

  Uitgebracht voor PC

  Genres: Actie, avontuur, massive multiplayer & role-playing

  Gemaakt door Riot Games en uitgegeven door Riot Games

  League of Legends Artikelen

  Wat houdt games als WoW en LoL zo populair?

  De wereld van gamen is over de afgelopen decennia ongelofelijk veel veranderd. Zowel de games zelf als de manier waarop het gespeeld wordt is heel erg anders geworden. Toch zijn er een aantal games die het voor elkaar krijgen door al die veranderingen heen veel gespeeld te blijven worden, zoals World of Warcraft (WoW) en League of Legends (LoL), maar hoe kan dit nou eigenlijk?

  Top 5 mobile games die eraan komen in 2021

  Over de afgelopen jaren zijn games op allerlei verschillende platformen beschikbaar geworden. Er zijn ontzettend veel verschillende consoles en vooral ook een heleboel games. Ook op je telefoon kan je tegenwoordig ontzettend veel spellen spelen en de keuze wordt steeds uitgebreider. Tegenwoordig kunnen zelfs games als Fortnite en Call of Duty op je telefoon gespeeld worden. Vandaag bespreken wij onze top 5 mobile games die eraan komen in 2021.

  De 5 populairste games voor streaming in 2020

  2020 was een beetje een vreemd jaar voor gamers. Veel spellen werden uitgesteld wegens de pandemie en daarom kregen we dit jaar minder dan gehoopt. Maar vanwege diezelfde pandemie zaten we allemaal een stuk meer thuis op de bank en dus ook meer te gamen en ook een heleboel meer streams te kijken. Een aantal spellen werden echt opgeblazen in 2020, waar een aantal spellen hun troon behielden. Vandaag gaan wij langs vijf spellen die dit jaar heel erg veel gestreamd werden.

  De top 10 beste Macbook games - Gamen op een Apple laptop

  Veel mensen zijn tevreden met hun Macbook, maar toch is er vaak één minpuntje: de meeste games ondersteunen MacOS niet. Toch zijn er altijd uitzonderingen, kijk bijvoorbeeld naar Life is Strange 2, die op zowel Windows als MacOS te spelen is. Benieuwd welke toffe games je op de Apple laptop kunt spelen? Wij hebben de top 10 beste Macbook games voor je op een rijtje gezet.

  De 10 populairste pc games van dit moment!

  Aangezien er zoveel toffe pc games op de markt zijn, kan het soms best lastig zijn om er een uit te kiezen. Benieuwd welke games er op dit moment populair zijn? Wij helpen je! In deze special lees je wat de populairste pc games zijn op dit moment.

  League of Legends Nieuws

  'Ook Riot Games geplaagd door grote ontslagenronde'

  League of Legends-maker Riot Games heeft een grote ontslagenronde gehad. Zo meldt verslaggever Jacob Wolf in zijn Substack-nieuwsbrief The Jacob Wolf Report. De verslaggever staat bekend om zijn goede werk in de esportsindustrie.

  Game Pass wordt heel goede deal voor League of Legends en Valorant spelers

  De Game Pass wordt al als een goede deal gezien, maar de dienst wordt nu wel heel aantrekkelijk voor fans van titels als League of Legends en Valorant. Microsoft is namelijk een samenwerking aangegaan met Riot Games.

  'Toxic' chatfunctie wordt uit League of Legends gesloopt

  De populaire game League of Legends staat bij veel gamers bekend als dé plek voor toxic gedrag. Net als games zoals Overwatch heeft League of Legends een “all” chat, waarmee je alle spelers een bericht kan sturen, maar door het slechte gedrag van spelers zal die chatfunctie uitgeschakeld worden.

  League of Legends animatieserie komt snel naar Netflix

  Het eerste hoofdstuk van de League of Legends serie Arcane zal 7 november op Netflix verschijnen. De serie is gebaseerd op de populaire wereld die gemaakt is door Riot Games en bestaat uit drie delen met drie afleveringen. Netflix en Riot Games brengen de eerste aflevering net na de League of Legends Worlds Finale uit op 7 november.

  League of Legends storing treft servers

  Als je net zin had in een potje in de populaire MOBA League of Legends, dan heb je pech. De game kampt namelijk met een flinke storing die de servers lam heeft gelegd.

  © 2005 - 2024 Alle rechten voorbehouden.