Layton’s Mystery Journey: Katrielle and The Millionaires’ Conspiracy - Deluxe Edition

  Uitgebracht voor Switch & Mobile

  Genres: Avontuur, point & click & puzzel

  Gemaakt door Level 5 en uitgegeven door Nintendo

  8

  Layton’s Mystery Journey: Katrielle and The Millionaires’ Conspiracy - Deluxe Edition Artikelen

  Layton's Mystery Journey: Katrielle en het Miljonairscomplot Review - Speuren op de Switch!

  De Nintendo Switch is het ideale platform voor een revival van de vele toffe 3DS franchises. Neem bijvoorbeeld de point and click puzzelgames Professor Layton. Uit die franchise brengt Nintendo Layton's Mystery Journal: Katrielle en het Miljonairscomplot in een deluxe jasje naar de Switch. Hoe dat uitpakt lees je in onze Layton's Mystery Journey: Katrielle en het Miljonairscomplot review!

  De Laytons Mystery Journey Switch features uitgelicht [gespeeld op gamescom]

  Tijdens gamescom 2019 mochten wij alvast aan de slag met het nieuwe avontuur van Layton. De game draait niet om de goede man zelf, maar zet Katrielle in de hoofdrol. Katrielle neemt wat toffe nieuwe features mee naar de Switch en wij vertellen je welke. Dit zijn de Laytons Mystery Journey Switch features waar je meer over moet weten.

  Laytons Mystery Journey Review - Layton zoals we het gewend zijn!

  In Laytons Mystery Journey gaan we op pad met de vrouwelijke Layton. Het dochtertje van professor Layton neemt ons mee door een avontuur vol rijke stinkerds. Hoe dit uitpakt lezen we in deze Laytons Mystery Journey review.

  Layton's Mystery Journey Preview - Op avontuur met Lady Layton

  Er is weer een nieuwe Layton game op komst! Deze keer met weer een compleet nieuw verhaal, nieuwe puzzels en het ontbreken van onze bekende proffessor. Laten we kennis maken met Lady Layton in deze Layton's Mystery Journey preview.

  E3 2017 Nintendo persconferentie verwachtingen - Mario, Switch en 3DS

  E3 komt er weer aan en dat betekent dat we veel nieuwe aankondigingen kunnen verwachten. Nintendo is weer aanwezig dit jaar met games voor de Switch en 3DS. In deze special zetten we onze E3 2017 Nintendo persconferentie verwachtingen op een rij.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.