Layers of Fear Nieuws

  Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

  De laatste week van januari zit er alweer op en het weekend staat voor de deur. Dit weekend is de Brexit, maar er is ook genoeg tijd om te gamen. Afgelopen week hebben wij weer niet stil gezeten. Natuurlijk delen we graag wat wij uitgespeeld en gekocht hebben. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

  Xbox Live Deals with Gold met Resident Evil en Fortnite

  Net als vorige week zijn er deze week weer een aantal leuke aanbiedingen in de Xbox Live Deals with Gold. Toch is het deze week een speciale week. Het is Shocktober en dat wil zeggen dat er een aantal horror games in de aanbieding zijn, zoals Resident Evil en Friday the 13th.

  Layers of Fear gratis in de Humble Store

  De Humble Store is flink bezig met het gratis aanbieden van games deze maand. Nu is Layers of Fear gratis in de digitale winkel.

  Xbox Deals with Gold - Shadow Warrior en Elite Dangerous

  Het is dinsdag en dat betekent dus weer een nieuwe lijst met Xbox Deals with Gold games. Deze week heeft Microsoft onder andere Shadow Warrior en Elite Dangerous voor je in de aanbieding.

  Gratis Games with Gold voor maart bekend

  De maand is weer bijna voorbij en dat betekent dat we binnenkort een nieuwe lading gratis Games with Gold games kunnen downloaden op de Xbox One en Xbox 360.

  Layers of Fear release voor Steam en PS4 bekendgemaakt

  Dat horrorgames, die zich afspelen in landhuizen, in de smaak vallen, valt wel te merken aan de hype rondom bijvoorbeeld P.T. Silent Hill en de aankomende Visage. Door dit succes komt er volgende week de Layers of Fear release aan.

   © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.