Layers of Fear Artikelen

  Beste horror Switch games - Voor de hartverzakkingen en angstzweet

  Ben je snel bang, dan is deze lijst met games niet geschikt voor je. Bereid je voor op een heleboel spanning en sensatie die je soms honderden kleuren in je broek laten scheiten. Zelfs op een console die zo kinderlijk oogt zijn er enge beste horror Switch games.

  Layers of Fear Switch Review - Dé horrorklassieker voor onderweg

  Tijdens de officiële Layers of Fear release waren veel recensenten lovend over de psychologische horrorgame, die in februari 2016 voor het eerst uitkwam. Bezitters van de Nintendo Switch kunnen nu ook aan de slag met een schrikbarend horror-avontuur. Oftewel onderweg griezelen gegarandeerd! Layers of Fear Switch Review is een feit.

  Top 10 beste horror games met jump scares - Je moet er van houden

  Horror games, je moet er echt van houden om ze leuk te vinden. Een intense belevenis wordt je bij vele games in ieder geval gegarandeerd, maar de één is erger dan de ander. Check hier onze top 10 beste horror games met jump scares!

  Top 5 beste horror games 2016 - Gruwelijk!

  2016 was een prima jaar voor gamers. Voor ieder was er wat wils. Zo ook voor horrorfanaten die niet vies zijn van wat ingewanden of een flinke jump scare. Maar ook voor degenen die kunnen genieten van simpelweg een beklemmende sfeer. Voor deze mensen is deze top 5 beste horror games 2016 gemaakt! Wees niet bang en lees snel verder.

   © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.