Layers of Fear

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4, Switch & PC

  Genres: Avontuur & survival horror

  Gemaakt door Bloober Team en uitgegeven door Bloober Team

  8

  Layers of Fear Artikelen

  Beste horror Switch games - Voor de hartverzakkingen en angstzweet

  Ben je snel bang, dan is deze lijst met games niet geschikt voor je. Bereid je voor op een heleboel spanning en sensatie die je soms honderden kleuren in je broek laten scheiten. Zelfs op een console die zo kinderlijk oogt zijn er enge beste horror Switch games.

  Layers of Fear Switch Review - Dé horrorklassieker voor onderweg

  Tijdens de officiële Layers of Fear release waren veel recensenten lovend over de psychologische horrorgame, die in februari 2016 voor het eerst uitkwam. Bezitters van de Nintendo Switch kunnen nu ook aan de slag met een schrikbarend horror-avontuur. Oftewel onderweg griezelen gegarandeerd! Layers of Fear Switch Review is een feit.

  Top 10 beste horror games met jump scares - Je moet er van houden

  Horror games, je moet er echt van houden om ze leuk te vinden. Een intense belevenis wordt je bij vele games in ieder geval gegarandeerd, maar de één is erger dan de ander. Check hier onze top 10 beste horror games met jump scares!

  Top 5 beste horror games 2016 - Gruwelijk!

  2016 was een prima jaar voor gamers. Voor ieder was er wat wils. Zo ook voor horrorfanaten die niet vies zijn van wat ingewanden of een flinke jump scare. Maar ook voor degenen die kunnen genieten van simpelweg een beklemmende sfeer. Voor deze mensen is deze top 5 beste horror games 2016 gemaakt! Wees niet bang en lees snel verder.

  Layers of Fear Nieuws

  Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

  De laatste week van januari zit er alweer op en het weekend staat voor de deur. Dit weekend is de Brexit, maar er is ook genoeg tijd om te gamen. Afgelopen week hebben wij weer niet stil gezeten. Natuurlijk delen we graag wat wij uitgespeeld en gekocht hebben. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

  Xbox Live Deals with Gold met Resident Evil en Fortnite

  Net als vorige week zijn er deze week weer een aantal leuke aanbiedingen in de Xbox Live Deals with Gold. Toch is het deze week een speciale week. Het is Shocktober en dat wil zeggen dat er een aantal horror games in de aanbieding zijn, zoals Resident Evil en Friday the 13th.

  Layers of Fear gratis in de Humble Store

  De Humble Store is flink bezig met het gratis aanbieden van games deze maand. Nu is Layers of Fear gratis in de digitale winkel.

  Xbox Deals with Gold - Shadow Warrior en Elite Dangerous

  Het is dinsdag en dat betekent dus weer een nieuwe lijst met Xbox Deals with Gold games. Deze week heeft Microsoft onder andere Shadow Warrior en Elite Dangerous voor je in de aanbieding.

  Gratis Games with Gold voor maart bekend

  De maand is weer bijna voorbij en dat betekent dat we binnenkort een nieuwe lading gratis Games with Gold games kunnen downloaden op de Xbox One en Xbox 360.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.