LawBreakers Nieuws

  Lawbreakers gratis te spelen dit weekend

  Boss Key Productions heeft aangekondigd dat Lawbreakers gratis te spelen is dit weekend. Deze actie geldt alleen voor de PC-versie van het spel.

  Nieuwe LawBreakers update limiteert aantal rollen per team

  Behoorlijk wat spelers klaagden bij studio Boss Key over de oneerlijke teamverdeling die het spel LawBreakers kent. Om te voorkomen dat teams volledig uit één enkele rol zal bestaan, brengt de nieuwe LawBreakers update een maximum van twee dezelfde rollen per team.

  Lawbreakers update brengt nieuwe maps en class

  De first-person shooter Lawbreakers kent ondertussen flink wat concurentie. Mede daarom komt studio Boss Key Production met een nieuwe Lawbreakers update die nieuwe maps, een class en enkele nieuwe features brengt.

  LawBreakers release uitgekomen met trailer

  De LawBreakers release is uitgekomen voor de PlayStation 4 en PC. Bij de release is een trailer genaamd Skilled AF uitgekomen.

  LawBreakers Collector's Edition als fysieke release

  Toen LawBreakers aangekondigd werd, zou de game alleen digitaal verschijnen. Dat is nu veranderd. Er komt toch een fysieke release, maar wel alleen in de vorm van de LawBreakers Collector's Edition.

  Ontbrekende Xbox One Lawbreakers release uitgelegd door Boss Key

  Binnenkort kunnen we aan de slag met Lawbreakers. De nieuwe game van ontwikkelaar Boss Key Studios komt op 8 augustus namelijk in de schappen terecht. Maar de Lawbreakers release zal niet op de Xbox One zijn. Cliff Bleszinski legde het uit aan IGN.

  Lawbreakers release onthuld tijdens PC Gaming Show

  Tijdens de PC Gaming Show op de E3 dit jaar is Cliff Blezsinski het podium op gekomen. Hij kwam ons verheugen met nieuws rondom Lawbreakers. Om precies te zijn kwam hij de Lawbreakers release onthullen.

  Lawbreakers PS4 release bekendgemaakt door Boss Key

  Het was al bekend dat Lawbreakers voor de PC uit zou komen, maar nu is ook de Lawbreakers PS4 release bekendgemaakt. Dit werd aangekondigd door Boss Key Productions.

  LawBreakers closed beta begint binnenkort

  Na de alpha-test van vorig jaar is het nu tijd voor een LawBreakers closed beta. Althans, dat vindt Boss Key Productions, de ontwikkelaar van de game. De closed beta zal van 16 tot 19 maart plaatsvinden.

  Lawbreakers getoond tijdens E3

  CLiff Blezinsky was te gast bij de PC Gaming persconferentie tijdens de E3. Hij had nieuws over zijn aankomende game: Lawbreakers.

  LawBreakers niet langer free-to-play

  Het vorig jaar onthulde LawBreakers heeft sinds die tijd een flinke transformatie ondergaan. Zo zal de game niet langer free-to-play worden, maar gewoon een prijskaartje krijgen.

  Ruim twintig minuten Lawbreakers gameplay van PAX

  Dankzij de inspanningen van YouTube-gebruiker 'Uncle Booty' kunnen we genieten van ruim twintig minuten aan Lawbreakers gameplay. Hij heeft negen korte clips achter elkaar geplakt, waardoor een mooi overzicht ontstaat van de nieuwe free-to-play FPS van Boss Key Productions.

  LawBreakers reveal trailer - nieuwe FPS van Gears of War-ontwikkelaar

  Het was een tijdje onduidelijk rondom het nieuwe project van game ontwikkelaar Cliff Bleszinski, bekend van Gears of War. Nu is er een LawBreakers reveal trailer verschenen die meer informatie biedt over Bleszinski's nieuwe project.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.