LawBreakers Artikelen

  De 5 grootste game flops van 2017 - Jammer, maar helaas

  Niet elke game kan een enorm succes worden, ook al willen ontwikkelaars en uitgevers dit graag. Het is niet meteen een ramp als een game niet een hype wordt, maar als een game echt faalt dan is dat een probleem. Zo ook deze grootste game flops van 2017.

  Lawbreakers Review - Een en al adrenaline!

  Het hardcore first-person shooter genre bereikt een nieuw hoogtepunt dankzij Lawbreakers! Snelle actie, diverse game modi en een gevarieerde lijst met karakter opties leidt tot een mix van CoD: Infinite Warfare en Overwatch, maar dan net even anders. Kom meer te weten over deze game in onze Lawbreakers review!

  Top 5 first person shooters van 2017 die nog uit gaan komen!

  Liefhebbers van een goed potje schietgeweld opgelet: in dit artikel werpen we een blik op de top 5 aankomende first person shooters van 2017. We hebben alleen de games uitgekozen die dit jaar nog zullen verschijnen.

  Nieuwe LawBreakers gameplay om van te smullen [Gespeeld op E3 2017]

  Met games als Battleborn en Overwatch werd aan de term team-based shooter een andere draai gegeven. Flitsend snelle actie die samenwerking vereist om de mond van de tegenstander te snoeren. 8 augustus borduurt dit subgenre voort met een nieuwe titel. Wij gingen met de LawBreakers gameplay aan de slag om te kijken of dit net zoveel faam verdient.

  De 10 tofste E3 cosplay 2017

  Als je op de E3 rond loopt, valt het op hoeveel verschillende soorten bezoekers er rond lopen. Zakenmensen, dagjes-mensen en de diehard gamers zijn in grote getalen aanwezig. Maar er is één bepaalde groep die zich in alle uitbundigheid weet te onderscheiden. Dit zijn de 10 tofste E3 cosplay 2017.

  PC Gaming Show E3 2017 verwachtingen - VR en eSports

  Dit jaar houdt PC Gamer weer een persconferentie op de E3. Het is alweer het derde jaar op rij dat de PC Gaming Show wordt gehouden. Dit zijn onze PC Gaming Show E3 2017 verwachtingen.

  Top 5 Lawbreakers gameplay info die je nog niet kende

  Lawbreakers zal dit jaar waarschijnlijk zeker niet de eerste titel zijn waar je aan denkt wanneer je de term “team-based shooter” hoort. Maar daar kan weleens verandering in komen. De alpha van Lawbreakers was op gamescom te spelen en daaruit is dan ook deze top 5 Lawbreakers gameplay info gekomen!

  LawBreakers Alpha - Pak hier je gratis key!

  De nieuwe shooter LawBreakers moet later dit jaar uitkomen op de PC. Maar de LawBreakers alpha tests zijn al even bezig. Wil je ook meedoen? Pak dan hier je LawBreakers alpha key!

  LawBreakers Game Hands-on - De nieuwe shooter van CliffyB

  We hebben al een tijdje niet veel meer gehoord van ontwikkelaar Cliff Bleszinski sinds hij Gears of War achter zich heeft gelaten. Maar de Amerikaan is nu terug met een competitieve multiplayer shooter. Wij hadden een LawBreakers Game Hands-on op E3.

  Top 7 beste E3 persconferenties volgens jullie

  Iedereen alweer een beetje bijgekomen van de aaneenschakeling aan verbazingen? We hopen dat je klaar bent voor het resultaat van de poll die gisteren online is gezet. Ga er maar goed voor zitten, want dit is de top 7 beste E3 persconferenties volgens jullie.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.