LawBreakers

  Uitgebracht voor PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie, shooter & first-person shooter

  Gemaakt door Boss Key en uitgegeven door Nexon

  8

  LawBreakers Artikelen

  De 5 grootste game flops van 2017 - Jammer, maar helaas

  Niet elke game kan een enorm succes worden, ook al willen ontwikkelaars en uitgevers dit graag. Het is niet meteen een ramp als een game niet een hype wordt, maar als een game echt faalt dan is dat een probleem. Zo ook deze grootste game flops van 2017.

  Lawbreakers Review - Een en al adrenaline!

  Het hardcore first-person shooter genre bereikt een nieuw hoogtepunt dankzij Lawbreakers! Snelle actie, diverse game modi en een gevarieerde lijst met karakter opties leidt tot een mix van CoD: Infinite Warfare en Overwatch, maar dan net even anders. Kom meer te weten over deze game in onze Lawbreakers review!

  Top 5 first person shooters van 2017 die nog uit gaan komen!

  Liefhebbers van een goed potje schietgeweld opgelet: in dit artikel werpen we een blik op de top 5 aankomende first person shooters van 2017. We hebben alleen de games uitgekozen die dit jaar nog zullen verschijnen.

  Nieuwe LawBreakers gameplay om van te smullen [Gespeeld op E3 2017]

  Met games als Battleborn en Overwatch werd aan de term team-based shooter een andere draai gegeven. Flitsend snelle actie die samenwerking vereist om de mond van de tegenstander te snoeren. 8 augustus borduurt dit subgenre voort met een nieuwe titel. Wij gingen met de LawBreakers gameplay aan de slag om te kijken of dit net zoveel faam verdient.

  De 10 tofste E3 cosplay 2017

  Als je op de E3 rond loopt, valt het op hoeveel verschillende soorten bezoekers er rond lopen. Zakenmensen, dagjes-mensen en de diehard gamers zijn in grote getalen aanwezig. Maar er is één bepaalde groep die zich in alle uitbundigheid weet te onderscheiden. Dit zijn de 10 tofste E3 cosplay 2017.

  LawBreakers Nieuws

  Lawbreakers gratis te spelen dit weekend

  Boss Key Productions heeft aangekondigd dat Lawbreakers gratis te spelen is dit weekend. Deze actie geldt alleen voor de PC-versie van het spel.

  Nieuwe LawBreakers update limiteert aantal rollen per team

  Behoorlijk wat spelers klaagden bij studio Boss Key over de oneerlijke teamverdeling die het spel LawBreakers kent. Om te voorkomen dat teams volledig uit één enkele rol zal bestaan, brengt de nieuwe LawBreakers update een maximum van twee dezelfde rollen per team.

  Lawbreakers update brengt nieuwe maps en class

  De first-person shooter Lawbreakers kent ondertussen flink wat concurentie. Mede daarom komt studio Boss Key Production met een nieuwe Lawbreakers update die nieuwe maps, een class en enkele nieuwe features brengt.

  LawBreakers release uitgekomen met trailer

  De LawBreakers release is uitgekomen voor de PlayStation 4 en PC. Bij de release is een trailer genaamd Skilled AF uitgekomen.

  LawBreakers Collector's Edition als fysieke release

  Toen LawBreakers aangekondigd werd, zou de game alleen digitaal verschijnen. Dat is nu veranderd. Er komt toch een fysieke release, maar wel alleen in de vorm van de LawBreakers Collector's Edition.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.