Lara Croft and the Temple of Osiris

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie & platformer

  Gemaakt door Crystal Dynamics en uitgegeven door Square Enix

  8.5

  Lara Croft and the Temple of Osiris Artikelen

  Lara Croft: van karton naar levensecht

  Rise of the Tomb Raider is inmiddels al een tijdje uit voor Xbox One, Xbox 360 en PC. 11 Oktober komt de PS4 versie uit om het 20 jarig bestaan van de franchise te vieren. In zestien delen is hoofdpersoon Lara Croft heel veel veranderd; van haren tot borsten, alles is wel eens aangepast. Daarom nemen wij een kijkje in de geschiedenis van deze iconische avonturier, en laten we zien hoe Lara van een stuk karton veranderde in een levensecht personage.

  De 5 beste downloadbare Xbox One games

  Stel je hebt net een Xbox One, maar geen geld meer over om allemaal dure games van 60 euro te kopen. Wat dan? Dan zijn er altijd nog goedkopere downloadbare games. Dit zijn de 5 beste downloadbare Xbox One games!

  20 video game franchises die nooit meer weg gaan

  Als het niet kapot is, hoef je het ook niet te maken toch? In de geschiedenis van gaming hebben we veel series zien komen en gaan, maar deze franchises zijn zó hardnekking dat ze ons nooit meer zullen verlaten. Dit zijn 20 video game franchises die nooit meer weg gaan!

  De top 10 beste games van 2014 volgens Michael van Splunter

  Michael is een gamer in hart en nieren. Hij is zo'n man die in één keer Far Cry 4 én GTA 5 pre-ordert. Hoppa. Zijn PS4 is dan ook zoiets als zijn tweede vriendin. Dit zijn de 10 beste games van 2014 volgens Michael! Ra ra, wat staat er op één?

  De top 10 beste games van 2014 volgens Calvin Visee

  Calvin Visee heeft een XGN hart, easy as that. Je moet wel knettergek zijn om als vrijwilliger óók nog eens stage bij XGN te willen lopen en dat doet Calvin nu. Geregeld voorziet hij jullie van leuke teksten én mooie video's, want deze duizendpoot kan alles. Oh ja, en een van die pootjes gebruikt hij om te gamen! Dit zijn volgens hem de 10 beste games van 2014!

  Lara Croft and the Temple of Osiris Nieuws

  Xbox Live deals van deze week - The Witcher 3 en Just Cause 3

  Elke week komt Microsoft met Xbox Live deals, dit zijn games die in de aanbieding zijn voor Xbox One en Xbox 360 gebruikers. Deze week is geen uitzondering. Deze week kunnen Xbox bezitters onder andere Call of Duty, Just Cause 3, Need for Speed en The Witcher 3 met hoge kortingen binnen slepen.

  Square Enix uitverkoop - Deus Ex, Hitman en meer

  De Steam Summer Sale mag dan wel afgelopen zijn, maar de Square Enix uitverkoop nog niet. Er zijn verschillende games goedkoop te verkrijgen via de Square Enix Store.

  Square Enix onthult deze maand nieuwe game

  Final Fantasy uitgever Square Enix gaat deze maand een nieuwe game onthullen bij Tokaigi 2015, het jaarlijkse evenement van de eigenaar van de Japanse site Niconico. Zal het Final Fantasy XVI of toch iets totaal anders worden?

  Korte broek Lara Croft binnenkort in Team Fortress 2

  De korte broek van Lara Croft is binnenkort te downloaden voor de Heavy en de Sniper in Team Fortress 2, de free-to-play first-person shooter van Valve.

  Lara Croft and the Temple of Osiris release heel dichtbij

  Lara Croft is terug! Vorig jaar was er een succesvolle reboot van de serie en Guardian of Light werd ook goed ontvangen. Overmorgen komt Lara Croft and the Temple of Osiris uit, een top-down co-op ervaring voor PS4 en PC.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.