Lara Croft and the Guardian of Light

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Actie & platformer

  Gemaakt door Crystal Dynamics en uitgegeven door Eidos Interactive & Crystal Dynamics

  7.5

  Lara Croft and the Guardian of Light Artikelen

  Xbox Games With Gold januari 2019 - Wat spelen we deze maand?

  Gratis games voor leden. Een formule waarmee zowel Microsoft als Sony ons iedere maand weer mee verwennen. Ook in januari mogen Xbox-bezitters weer de nodige games spelen en het jaar wordt goed afgetrapt met een berg toffe games. Dit is de Xbox Games with Gold update voor januari 2019.

  Lara Croft in Tomb Raider - De top 10 beste Tomb Raider games

  We kregen afgelopen donderdag nieuwe beelden van Lara Croft in Tomb Raider te zien, waarin de nieuwste game aan het licht kwam: Shadow of the Tomb Raider! De game komt uit op 14 september 2018 en als voorpret hebben wij alvast de beste Tomb Raider games op een rijtje gezet!

  Lara Croft: van karton naar levensecht

  Rise of the Tomb Raider is inmiddels al een tijdje uit voor Xbox One, Xbox 360 en PC. 11 Oktober komt de PS4 versie uit om het 20 jarig bestaan van de franchise te vieren. In zestien delen is hoofdpersoon Lara Croft heel veel veranderd; van haren tot borsten, alles is wel eens aangepast. Daarom nemen wij een kijkje in de geschiedenis van deze iconische avonturier, en laten we zien hoe Lara van een stuk karton veranderde in een levensecht personage.

  Lara Croft and the Guardian of Light Review

  Ditmaal ligt er geen Tomb Raider game voor ons klaar, maar wel een game met Lara Croft in de hoofdrol. Voor 1200 Microsoft Points is deze aan te schaffen, wordt het weer als vanouds puzzelen en vechten in dit avontuur, of niet?

  Lara Croft and the Guardian of Light Nieuws

  Square Enix Humble Bundle vandaag uit

  Een nieuwe Humble Bundle met daarin Square Enix spellen is sinds vandaag te downloaden. Spelers kunnen zelf bepalen hoeveel ze willen uitgeven voor de Humble Bundle. Tevens kunnen ze bepalen of een hoeveelheid van het bedrag naar goede doelen gaat, en zo ja, welke goede doelen.

  Actie en avontuur in nieuwe Xbox Deal of the Week

  Er is weer een nieuwe Deal of the Week. Deze keer staan er flink wat actie en avonturistische spellen in de spotlight. Denk bijvoorbeeld aan I am Alive en Gotham City Imposters.

  Lara Croft and the Guardian of Light in de aanbieding in de iTunes winkel

  Het nieuwste avontuur van Lara Croft ligt nog maar net in de schappen, maar Square Enix wil toch nog even de aandacht voor de vorige game rondom de dame. Lara Croft and the Guardian of Light is in de aanbieding in de iTunes winkel.

  Crystal Dynamics: 'Lara Croft and the Guardian of Light keert niet terug'

  Crystal Dynamics zegt dat de nieuwe Tomb Raider de richting aangeeft voor de toekomst van Tomb Raider. De ontwikkelaar wil vooruit gaan in plaats van achteruit te kijken. Lara Croft and the Guardian of Light zal dan ook niet terugkeren.

  Lara Croft in nieuwe Deal of the Week

  De aanbiedingen op de Xbox Live Marketplace gaan zoals elke week gewoon door. Het is dan ook weer tijd voor een nieuwe Deal of the Week.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.