L.A. Noire (Remaster) Nieuws

  Bol Bulk 10-daagse geeft korting op grote collectie games

  Op de site van Bol.com is de Bol Bulk 10-daagse van start gegaan. Tijdens deze dagen krijg je flinke kortingen op een hele rits aan producten. Dit geldt ook voor verschillende games voor de PC, PlayStation 4, Switch en Xbox One.

  Xbox Live Deals with Gold met Resident Evil en Fortnite

  Net als vorige week zijn er deze week weer een aantal leuke aanbiedingen in de Xbox Live Deals with Gold. Toch is het deze week een speciale week. Het is Shocktober en dat wil zeggen dat er een aantal horror games in de aanbieding zijn, zoals Resident Evil en Friday the 13th.

  Game Mania Summer Sale 2018 van start op nieuwe en USED games

  De Summer Sale 2018 is in volle gang bij Game Mania. De winkelketen heeft een scala aan koopjes in de winkel liggen, waardoor je voor een zacht prijsje de grootste games kunt kopen. Absolute toppers als deze kun je bijna niet aan je voorbij laten gaan.

  PlayStation Store sale is terug met dubbele korting

  Je hebt wel eens dat je een product ziet en denkt: ''Hè, zat er nog maar net wat extra korting op.'' Dit moment is met de PlayStation Store sale zo goed als verleden tijd, want het bekende fenomeen van de dubbele kortingen keert weer terug in de online winkel!

  Yourgamezone Black Friday 2017 deals - L.A. Noire voor 29 euro!

  De Yourgamezone Black Friday 2017 deals zijn bekendgemaakt. De winkel heeft een aantal topgames in de uitverkoop, waaronder L.A. Noire en LEGO Marvel Super Heroes 2.

  LA Noire release is vandaag voor huidige generatie consoles!

  De LA Noire release is vandaag! De populaire game van Rockstar Studios is vanaf vandaag verkrijgbaar op de huidige generatie consoles: PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Bekijk de Nintendo Switch trailer bovenaan de pagina.

  LA Noire Switch download is te groot voor de Switch

  Opvallend, maar waar. De LA Noire Switch download is te groot voor de console. Dat valt te concluderen op basis van de opslageisen die Rockstar Games onthulde.

  LA Noire 4K trailer uitgebracht door Rockstar Games

  Rockstar Games heeft een nieuwe LA Noire 4K trailer uitgebracht. De trailer is bovenaan de pagina te bekijken.

  LA Noire remaster pre order informatie bekendgemaakt

  De LA Noire remaster pre order informatie is bekendgemaakt door Rockstar Games. De game zal beschikbaar komen voor de Switch, VR, Xbox One en PlayStation 4.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.