L.A. Noire (Remaster) Artikelen

  Top 10 games die een tv-serie moeten krijgen - Laat je controller maar liggen!

  Met de aankondiging van The Cuphead Show en de eerste foto’s van The Witcher komt een eeuwenoude vraag weer naar boven: welke games zouden naar geslaagde tv-series vertaald kunnen worden? Wij hebben daar een paar ideeën over. Hier zijn tien games die een tv-serie moeten krijgen.

  Nintendo eShop sales - Grote titels voor een zacht prijsje

  De Nintendo eShop is de plek voor Nintendo Switch-eigenaren om games te downloaden, maar grote titels zijn bijna nooit in de aanbieding. Je zult eerder indie-games in de sale zien. Op het moment heeft de Nintendo eShop juist wel een grote sale met veel titels. Lees hier de beste 10 Nintendo eShop sales. Al deze aanbiedingen gelden tot 25 april.

  De beste shooters op de Nintendo Switch - Onderweg knallen geblazen

  Rebellion liet weten dat er een remastered versie van Sniper Elite V2 naar de Switch komt in 2019. Hiernaast komt het derde deel van de serie ook naar dit console. Deze goede shooters zijn een mooie toevoeging aan de bibliotheek van de Nintendo Switch. Lees hier de beste shooters voor de Nintendo Switch.

  Top 10 beste open world games op de Switch tot nu toe

  De Nintendo Switch bevindt zich nog in haar jonge jaren, maar dat neemt niet weg dat er al flink wat toppertjes zijn binnen het genre. Wij zetten de tien beste open world games op de Switch voor je op een rijtje, zodat je weet waar je flink wat tijd aan kunt spenderen

  Beste Switch handheld games die er prachtig uitzien

  De Nintendo Switch is inmiddels al meer dan een jaar op de markt te vinden en in die tijd zijn er pareltjes links en rechts verschenen. De Switch positioneert zich alleen op bijzondere wijze doordat de games op twee manieren goed uit de verf kunnen komen. Dit zijn de beste Switch handheld games die er prachtig uitzien.

  Top 10 beste Switch graphics - Het mooiste in de dock

  De Nintendo Switch is inmiddels iets meer dan een jaar uit en al verschillende prachtige games op de console te vinden. Vandaag leggen we de focus op de beste Switch graphics wanneer de Switch docked is.

  De 10 beste remastered games van de afgelopen vijf jaar!

  Tijdens de laatste Nintendo Direct Mini werd er bekendgemaakt dat er een remaster voor de originele Dark Souls aankomt voor de Xbox One, PS4, PC en Switch. De laatste jaren is het steeds populairder geworden om een remaster te maken. Tijd om te kijken wat de beste remastered games van de afgelopen vijf jaar zijn!

  Top 5 beste remastered games van 2017

  Het jaar is bijna afgelopen en dus is het tijd om de balans op te maken. Vandaag bekijken we wat de vijf beste remastered games van 2017 zijn. Welke titels hebben een nieuw likje verf gekregen en schitteren wederom op de voorgrond? Kom er snel achter!

  LA Noire guide - survivaltips voor de echte detective

  Ga jij de LA Noire remaster spelen? Dan kun je misschien wat tips gebruiken, want makkelijk is de game niet. Het is immers wel zo leuk om de verschillende criminal cases tot een goed einde te brengen en de volle vijf sterren te pakken. Daarom geven we jou met deze LA Noire guide vijf tips om succesvol misdaad te bestrijden!

  LA Noire Remaster Review - Cole Phelps is terug

  Voor spannende detectiveverhalen ben je niet beperkt tot Netflixseries als Sherlock of White Collar! Kruip gewoon zelf in de huid van Cole Phelps uit de jaren ’40. LA Noire is namelijk terug op de PS4, Xbox One en Nintendo Switch! Lees in deze LA Noire remaster review of je warme herinneringen mag inruilen voor een nieuwe speelronde.

  LA Noire Switch Preview - Cole Phelps is on the move

  Detective Cole Phelps mag zich vanaf 14 november weer in zijn politiepak hijsen om op de huidige generatie consoles het geboefte van Los Angeles in te rekenen. Verzamel nu zelfs clues on the go, want de LA Noire remaster verschijnt ook voor de Nintendo Switch. Of je daar warm van moet worden, lees je in deze LA Noire Switch preview.

  5 toffe Switch third party games voor de hardcore gamer

  Waar de Wii U kampte met veel te weinig third party games, lijkt diens opvolger de Switch langzaamaan de nodige third party ondersteuning binnen te krijgen. Wij hebben een lijst met 5 toffe Switch third party games voor je samengesteld die dit jaar nog uit gaan komen!

  Wat vind jij van de remaster van LA Noire? - XGN Doe Mee

  De eerste dagen nadat Destiny 2 uitkwam liggen achter ons, maar daar gaat deze Doe Mee niet over. Wij zijn vooral benieuwd naar jullie meningen over de aangekondigde remaster van LA Noire. Welkom bij de XGN Doe Mee!

  Top 5 LA Noire features die de game tof maken

  LA Noire keert terug op de huidige consoles! Al in 2011 konden we als detective Cole Phelps een compleet nagemaakt jaren ’40 Los Angeles afspeuren in de hoop de meest walgelijke misdadigers te ontmaskeren. De studio erachter, Team Bondi, sloot haar deuren vlak na de release, maar desondanks was het een groot succes. Hieronder vijf vette LA Noire features!

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.