L.A. Noire

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Actie

  Gemaakt door Team Bondi & Rockstar Leeds en uitgegeven door Rockstar Leeds & Team Bondi

  9

  L.A. Noire Artikelen

  Top 10 games die een tv-serie moeten krijgen - Laat je controller maar liggen!

  Met de aankondiging van The Cuphead Show en de eerste foto’s van The Witcher komt een eeuwenoude vraag weer naar boven: welke games zouden naar geslaagde tv-series vertaald kunnen worden? Wij hebben daar een paar ideeën over. Hier zijn tien games die een tv-serie moeten krijgen.

  LA Noire guide - survivaltips voor de echte detective

  Ga jij de LA Noire remaster spelen? Dan kun je misschien wat tips gebruiken, want makkelijk is de game niet. Het is immers wel zo leuk om de verschillende criminal cases tot een goed einde te brengen en de volle vijf sterren te pakken. Daarom geven we jou met deze LA Noire guide vijf tips om succesvol misdaad te bestrijden!

  Wat vind jij van de remaster van LA Noire? - XGN Doe Mee

  De eerste dagen nadat Destiny 2 uitkwam liggen achter ons, maar daar gaat deze Doe Mee niet over. Wij zijn vooral benieuwd naar jullie meningen over de aangekondigde remaster van LA Noire. Welkom bij de XGN Doe Mee!

  De 7 beste Rockstar games volgens jullie!

  Jullie hebben weer kunnen stemmen in onze poll, die ditmaal ging over de beste Rockstar games. We hebben de stemmen geteld en het resultaat is nu bekend. Bekijk hieronder welke game jullie het beste vinden!

  Top 10 games die Xbox Backwards Compatibility moeten krijgen

  Xbox One gebruikers kunnen tegenwoordig al een grote lijst Xbox 360 games op de Xbox One spelen. De lijst bevat al een aantal leuke games, maar helaas zijn er nog een aantal toppers die de moeite waard zijn om backwards compatible te maken. In deze special staat de top 10 games die Xbox Backwards Compatibility moeten krijgen.

  L.A. Noire Nieuws

  Rockstar Games Launcher is gelanceerd met gratis titel

  Zo’n beetje elke grote uitgever of ontwikkelaar heeft vandaag de dag een zogeheten launcher op PC, om haar games in één plek bijeen te brengen. Ook Rockstar mag zich nu onder die groep scharen, want de Rockstar Games Launcher is officieel gelanceerd. En spelers krijgen er ook nog eens gratis GTA-titel bij.

  Rockstar Games Humble Bundle, 12 Rockstar games voor 12 euro

  Gamen en het regenwoud redden, dat kan met de Rockstar Games Humble Bundle! Er zijn verschillende bundels met games en voor elke aankoop zal Rockstar een gedeelte van de winst doneren aan de Rainforest Alliance, een fonds dat zich inzet om het regenwoud te redden.

  L.A. Noire remaster mogelijk in de maak volgens geruchten

  Het gerucht gaat dat er een L.A. Noire remaster in de maak is voor de huidige generatie consoles. Dit zou gaan om de PlayStation 4, Xbox One en de Nintendo Switch.

  Xbox Deals with Gold voor de week - Rockstar games met korting

  Xbox Live abonnees krijgen deze week weer goede kortingen op grote games. Er zitten wat nieuwe toptitels tussen, maar ook oude pareltjes. Dit biedt een mooie kans om wat oude titels op te pakken die je nog niet gespeeld hebt. Check nu wat de Xbox Deals with Gold voor deze week zijn.

  Nieuwe Steam Summer Sale aanbiedingen

  De zomeruitverkoop van Steam is sinds 11 juli begonnen en de aanbiedingen veranderen elke dag weer. Tijd om jullie op de hoogte te brengen van de aanbiedingen van vandaag, die van gister, de flash aanbiedingen en de aanbieding die door de community is gekozen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.