Knowledge is Power

  Uitgebracht voor PlayStation 4

  Genres: Party

  Gemaakt door Wish Studios en uitgegeven door Sony

  8.0

  Knowledge is Power Artikelen

  De beste PS4 games op een rijtje - Het volledige overzicht van exclusieve titels!

  Sony heeft met de PlayStation 4 een goudmijntje in handen en dat heeft deels te maken met de exclusieve games. Met de volgende generatie in het vizier is het tijd om de beste PS4 games die exclusief zijn voor het platform op een rijtje te zetten. We zetten nu niet tien, maar alle 34 voor je op een rijtje!

  De 10 beste Summer Sale 2018 Game Mania tips op een rij

  Iets goedkoop op de kop tikken is altijd fantastisch en Game Mania geeft je daarom met de Summer Sale 2018 flink wat kansen. Hier zetten we de beste Summer Sale 2018 Game Mania tips op een rij. Wees voorzichtig met je geld, want straks heb je geen geld meer over.

  Knowledge is Power Review - Opscheppen over nutteloze weetjes

  Het is zeven jaar geleden dat Sony de laatste Buzz game uitbracht. Sindsdien hebben quizfans zich moeten vermaken met games als de Jackbox Party Packs om hun trivia-verlangens te beantwoorden. Nu is Sony terug in het quizgenre en in deze Knowledge is Power review lees je of deze terugkeer je centen waard is.

  PlayLink games voor de PlayStation [Gespeeld op E3 2017]

  Er wordt elke keer weer wat nieuws verzonnen om nieuwe doelgroepen aan te spreken. Een potje Call of Duty met wat doorsnee vrienden zit er vaak niet in, maar een stel party games? Ja daar wordt voor gejuicht! Deze PlayLink Games voor de PlayStation hebben wij op de E3 voorbij zien komen.

  Knowledge is Power Nieuws

  Amazon Prime Day deals voor het eerst in Nederland

  De Amazon Prime Day deals zijn van start gegaan en dat brengt flink wat aanbiedingen met zich mee. Het is de eerste keer dat er in Nederland een Amazon Prime Day is. Het betekent flinke kortingen voor Amazon Prime leden op onder andere games en hardware

  PlayLink release verandert telefoon in PS4 controller

  Sony heeft een nieuwe functie uit de doeken gedaan die het makkelijker maakt om samen te gamen met je vrienden. Met de PlayLink release volgende maand kun je voor een select aantal games je telefoon gebruiken als controller.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.