Knack Artikelen

  10 PlayStation sequels die de PS5 next-gen kunnen laten winnen

  Hoewel we nog maar weinig weten over de daadwerkelijke release van de PlayStation 5 kunnen we al wel flink speculeren over welke games Sony uit moet brengen. Specifiek hebben we het over PlayStation sequels die ervoor kunnen zorgen dat Sony de volgende generatie wint. Het Japanse bedrijf staat nu aan de top en met deze PlayStation sequels kan de PS5 ook next-gen winnen!

  De beste PS4 games op een rijtje - Het volledige overzicht van exclusieve titels!

  Sony heeft met de PlayStation 4 een goudmijntje in handen en dat heeft deels te maken met de exclusieve games. Met de volgende generatie in het vizier is het tijd om de beste PS4 games die exclusief zijn voor het platform op een rijtje te zetten. We zetten nu niet tien, maar alle 34 voor je op een rijtje!

  PlayStation Plus februari 2018 games - Wat spelen we deze maand?

  Houd jij van gratis games? Dan kom je deze maand wel aan je trekken met PlayStation Plus. Komende dinsdag gaan namelijk de gratis PlayStation Plus februari 2018 games live. Ben je benieuwd wat er te spelen is? Lees dan dit artikel eens door!

  Top 7 beste PS4 platform games volgens jullie

  De PlayStation 4 kent veel toffe platformers, maar wat zijn nu echt de beste titels voor ultiem speelplezier? Afgelopen week vroegen we jullie wat de beste platform game voor de PlayStation 4 is. Jullie hebben vol enthousiasme geantwoord en in deze special vind je daarom jullie top 7 beste PS4 platform games!

  Top 10 goedkope PlayStation 4 games voor onder de kerstboom

  Sinterklaas is het land uit en de volgende feestdagen staan alweer voor de deur. Bij sommigen zal de kerstboom misschien al staan en daar moeten natuurlijk wel wat cadeautjes onder. Hier kun je 10 goedkope PlayStation 4 games vinden die deze taak kunnen vervullen. Games die rond de 20 euro kosten!

  Top 10 beste PS4 games

  De PlayStation 4 is volgende maand een jaar op de markt en er zijn al heel veel games voor verschenen. Daarom wilden we van jullie weten welke games nou het allerbeste zijn. Het resultaat lees je hier, in de top 10 beste PS4 games.

  Knack Review

  "Knack past in het rijtje van Ratchet & Clank en Jak & Daxter", kopten wij in oktober in onze impressie over de platformer. Als medium waag je je wel eens aan ongefundeerde voorspellingen en dat is er hier één van. Knack is een draak van een game. Werkelijk geen enkel moment weet de platformer van Sony's eigen ontwikkelstudio te overtuigen als next-gen titel. Dat de fabrkant van de PlayStation 4 hier een stevige adviesprijs van 64,95 euro opplakt, is voor ons dan ook een raadsel.

  Overzicht van de Playstation 4 launch games die je wel en niet moet kopen

  Over een kleine twee weken is het al zover: de lancering van de PlayStation 4 in Nederland! Met de lancering van Sony's nieuwe consoles komen natuurlijk ook de nodige launchgames. Wij van XGN vertellen je welke games je het beste wel en niet met de PS4 kunt aanschaffen.

  De slechtste PlayStation 4 launch games

  Op 15 november lag hij in Amerika al in de winkels: de PlayStation 4 en over een kleine twee weken, 29 november om precies te zijn, kunnen ook wij in Nederland de nieuwste console van Sony in huis halen. Naast de beste launchgames zet XGN nu de PlayStation 4-launchgames op een rijtje, die je beter kunt laten liggen.

  De PlayStation 4 launchgames - Het complete overzicht

  Vanaf 29 november ligt de PlayStation 4 ook bij ons in de winkels. Dan zijn er meteen een heleboel mooie games beschikbaar. In dit uitgebreide artikel nemen we ze allemaal met je door.

  Knack Preview - Past in het rijtje van Ratchet & Clank, Jak & Daxter en meer

  Wat is de lancering van een spelcomputer zonder degelijke platformgame? Dat moet Sony gedacht hebben. Gelukkig voorziet de grote speler op de gamemarkt in deze behoefte en wordt op 29 november Knack gelanceerd. Een game met vrolijke tinten waaronder een diepere laag te bespeuren valt.

   © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.