Knack 2

  Uitgebracht voor PlayStation 4

  Genres: Platformer

  Gemaakt door Sony Interactive Entertainment en uitgegeven door SCE Japan Studio

  8

  Knack 2 Artikelen

  Top 10 beste offline PS4 games voor 2 spelers

  Offline multiplayer lijkt de laatste jaren steeds meer op de achtergrond te verdwijnen. Het spelen met meerdere vakjes op je televisie heeft grotendeels plaatsgemaakt voor online connectiviteit. Toch zijn er nog steeds goede games voor met z'n tweeën op de bank. In deze special lees je wat de 10 beste offline PS4 games zijn.

  De beste PS4 games op een rijtje - Het volledige overzicht van exclusieve titels!

  Sony heeft met de PlayStation 4 een goudmijntje in handen en dat heeft deels te maken met de exclusieve games. Met de volgende generatie in het vizier is het tijd om de beste PS4 games die exclusief zijn voor het platform op een rijtje te zetten. We zetten nu niet tien, maar alle 34 voor je op een rijtje!

  Beste PS4 demo games voor kids - Gratis genieten voor de jeugd

  Gamen is door de jaren heen steeds populairder geworden en is een groot deel van de jeugdcultuur. Onlangs hebben wij een artikel geschreven over de beste demo games voor de PS4, maar hier zaten aardig wat volwassen titels tussen. Vandaar dat wij besloten hebben om nog een artikel te schrijven met de beste PS4 demo games voor kids onder de twaalf jaar.

  Top 10 beste games voor kinderen van 2017

  Het jaar is bijna afgelopen en dus is het, zoals je al gemerkt heb waarschijnlijk, tijd voor de eindejaarslijstjes. Vandaag is het tijd voor de tien beste games voor kinderen van 2017. Ben je benieuwd welk spel op één staat?

  Top 10 games voor kids van dit moment

  In 2015 hadden we al eens negen goede games voor kids op een rijtje gezet, maar in de afgelopen twee jaar zijn er weer behoorlijk wat nieuwe titels bijgekomen. Ook de kleintjes onder ons moeten immers wat te spelen hebben, met of zonder papa en mama. Hier is de top 10 games voor kids van dit moment! En dan eens geen Mario Kart!

  Knack 2 Nieuws

  Knack 2 demo is vanaf vandaag verkrijgbaar in Europa

  Een Knack 2 demo is vanaf vandaag beschikbaar gekomen voor PlayStation 4 bezitters. Dit is alleen goed nieuws voor gamers in Europa en Australië, ander landen, waaaronder de Verenigde Staten, moeten nog even wachten. Knack 2 komt op 5 september uit voor de PS4.

  Knack 2 E3 trailer en releasedatum onthuld

  Er is een nieuwe Knack 2 E3 trailer onthuld. Het is het vervolg op de Knack game uit 2013. Met de nieuwe trailer is ook officieel een releasedatum aangekondigd, namelijk 5 september. Bekijk de trailer bovenaan de pagina.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.