Kirby Star Allies

  Uitgebracht voor Switch

  Genres: Avontuur

  Gemaakt door HAL Laboratory en uitgegeven door Nintendo

  8

  Kirby Star Allies Artikelen

  Top 10 games die een tv-serie moeten krijgen - Laat je controller maar liggen!

  Met de aankondiging van The Cuphead Show en de eerste foto’s van The Witcher komt een eeuwenoude vraag weer naar boven: welke games zouden naar geslaagde tv-series vertaald kunnen worden? Wij hebben daar een paar ideeën over. Hier zijn tien games die een tv-serie moeten krijgen.

  Koningsdag 2019 - Dit zijn de meest memorabele koningen in games

  Koningsdag 2019 staat alweer voor de deur. Natuurlijk gaat het feest vooral over koning Willem-Alexander, maar als je koningsdag een keer alternatief wil vieren kun je ook een keer stilstaan bij een game koning of koningin. Voor wie de echte koning nu wel vaak genoeg heeft gevierd, zijn hier negen memorabele game koningen, én een koningin, voor een ronde tien.

  Top games waar je onze redactieleden wakker voor kunt maken

  Gezien het feit dat we bij XGN aan het werk zijn, is het niet gek dat de meeste van ons gek zijn op gamen. Toch hebben we allemaal een andere smaak en hebben we een eigen favoriet. Benieuwd voor welke game je ons wakker kunt maken? Dat kun je hieronder lezen, want dit zijn al onze top games op een rijtje.

  10 toffe vrolijke games - Met deze games kom je Blue Monday wel door!

  Aangezien Blue Monday eraan zit te komen betekent het dat veel mensen in een januari dip zitten. Dit hoeft natuurlijk niet, want er is genoeg aan te doen. Een ontroerende game als Heavy Rain spelen maakt je nou niet bepaald vrolijk. Daarom zetten wij 10 toffe vrolijke games voor je op een rij. Zo kom je Blue Monday wel door!

  Dit vinden jullie de beste korte Nintendo Switch games [uitslag poll]

  Uren en uren gamen is niet altijd iets waar je tijd voor hebt. Gelukkig zijn er ook hele toffe games die korter dan vijf uur duren. Vorige week vroegen we aan jullie welke korte Nintendo Switch games jullie het beste vinden. En de uitslag is nu bekend!

  Kirby Star Allies Nieuws

  Kirby Star Allies demo voor Switch nu verkrijgbaar

  Kirby debuteert op Nintendo's recente platform, met een gratis demo wel te verstaan. De uitgelezen kans om Kirby voor het eerst te zien schitteren in Full HD kwaliteit. Kirby Star Allies zal over twee weken uitkomen, maar ontwikkelaar HAL Laboratory.inc introduceert met deze demo alvast een aantal nieuwe features.

  Kirby Star Allies trailer tijdens Nintendo Direct Mini

  In de nieuwe Nintendo Direct Mini-video die vandaag is uitgebracht is onder andere een Kirby Star Allies trailer te zien. De Nintendo Switch game met het roze figuurtje verschijnt op 16 maart 2018.

  Kirby game heet nu officieel Kirby Star Allies

  De Kirby game officieel Kirby Star Allies gaat heten. Dit werd tijdens de Nintendo Direct van september die uit is gebracht aangekondigd.

  Kirby Switch reveal tijdens E3 presentatie Nintendo

  Er komt een gloednieuwe Kirby aan voor de Switch, zo heeft Nintendo Laten weten tijdens haar E3 persconferentie. De Kirby Switch reveal liet ook weten dat de game volgend jaar naar de console van het bedrijf komt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.