Kingdom Hearts Unchained x

  Uitgebracht voor Mobile

  Genres: Role-playing

  Gemaakt door Success en uitgegeven door Square Enix

  Kingdom Hearts Unchained x Artikelen

  Top 10 beste gratis mobile games - Grote avonturen onder je vingers

  Soms heb je gewoon geen geld om uit te geven aan een nieuwe videogame maar wil je wel wat nieuws. Wat je dan doet, is er eentje gratis downloaden! Voor iedereen die op zoek is naar een gratis game voor op je smartphone of tablet, hebben we nu de beste gratis mobile games voor je verzameld.

  Kingdom Hearts 2.8 guide - Waar moet je beginnen?

  Kingdom Hearts is op het eerste gezicht een leuke combinatie van een RPG met daarin een goede lading Disney figuren. Kingdom Hearts kan toch een beetje verwarrend zijn wanneer je er voor het eerste aan begint. Vooral de tussendelen als 1.5, werken hier niet aan mee. Daarom hebben wij de Kingdom Hearts 2.8 guide.

  Top 5 beste video game crossovers

  Gaming heeft in de loop der jaren een aantal iconische personages en serie geïntroduceerd. En wat zien we nou liever dan verschillende personages in series met elkaar in een blender te gooien? Dit is de top 5 beste video game crossovers!

  E3 mobile games - Moeten ze wel of niet getoond worden?

  Mobile gaming neemt een steeds grotere plaats in binnen de gamewereld en dus ook op de E3. Vooral Square Enix toonde dit jaar de nodige mobile games tijdens de beurs. Maar zitten we wel op E3 mobile games te wachten? De voor- en nadelen op een rijtje.

  E3 2015 Square Enix overzicht - Van Kingdom Hearts tot Hitman

  Square Enix stond dit jaar voor het eerst met een eigen persconferentie op de E3. Het was even spannend, maar toch kwamen er een hoop nieuwe dingen naar buiten. Welke dit zijn, kan je lezen in ons complete E3 2015 Square Enix overzicht!

  Kingdom Hearts Unchained x Nieuws

  Nieuwe Kingdom Hearts Funko Pop figuren aangekondigd

  Eerder deze maand werd de nieuwe lijn van Overwatch Funko Pop figuren aangekondigd, maar het bedrijf blijft niet stilzitten. Ze heeft nu namelijk een hele lijn met nieuwe Kingdom Hearts Funko Pop figuren aangekondidg die allemaal later dit jaar zullen verschijnen.

  Kingdom Hearts Unchained X release voor mobile vandaag

  Square Enix heeft zojuist bekend gemaakt dat er een nieuwe Kingdom Hearts game verschijnt. Geen game voor PC of Console maar de Kingdom Hearts Unchained X release is voor iPhone en Android toestellen.

  Kingdom Hearts Unchained x aangekondigd als mobiele game

  Tijdens de Square Enix persconferentie werd Kingdom Hearts Unchained x (de 'x' wordt uitgesproken als 'key') aangekondigd, een mobiele game voor Android en iOS. Dit is een uitbreiding van het Kingdom Hearts universum.

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.