Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX

  Uitgebracht voor PlayStation 3

  Genres: Actie & role-playing

  Gemaakt door Square Enix en uitgegeven door Square Enix

  Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX Artikelen

  De top 5 beste Donald Duck games - Donald is jarig!

  Donald Duck, wie van ons is niet met hem opgegroeid? Deze week is het 65 jaar geleden dat onze favoriete woerd voor het eerst in Nederland verscheen. Speciaal voor deze gelegenheid daarom een top 5 met de beste Donald Duck games.

  Kingdom Hearts 2.8 guide - Waar moet je beginnen?

  Kingdom Hearts is op het eerste gezicht een leuke combinatie van een RPG met daarin een goede lading Disney figuren. Kingdom Hearts kan toch een beetje verwarrend zijn wanneer je er voor het eerste aan begint. Vooral de tussendelen als 1.5, werken hier niet aan mee. Daarom hebben wij de Kingdom Hearts 2.8 guide.

  Top 10 beste JRPG's op de PlayStation 3 - Welke heb jij gemist?

  Het PlayStation 3-tijdperk heeft veel parels gekregen aan games, en vooral de Japanse rollenspellen zijn bij PlayStation goed vertegenwoordigd. Bekende en onbekende games hebben de revue gepasseerd en daarom hebben we voor jullie een Top 10 beste JRPG's op de PlayStation 3.

  Top 5 beste video game crossovers

  Gaming heeft in de loop der jaren een aantal iconische personages en serie geïntroduceerd. En wat zien we nou liever dan verschillende personages in series met elkaar in een blender te gooien? Dit is de top 5 beste video game crossovers!

  De 3 beste sprookjes games

  Het is bijna zover, vanaf 17 maart is de nieuwe game Woolfe te spelen en vanaf 18 maart draait Cinderella ofwel Assepoester in de Nederlandse bioscopen. Tijd om eens te kijken welke 3 beste sprookjes games er zijn. XGN zet ze voor je op een rijtje. Hier zijn de 3 beste sprookjes games.

  Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX Nieuws

  Nieuwe Kingdom Hearts Funko Pop figuren aangekondigd

  Eerder deze maand werd de nieuwe lijn van Overwatch Funko Pop figuren aangekondigd, maar het bedrijf blijft niet stilzitten. Ze heeft nu namelijk een hele lijn met nieuwe Kingdom Hearts Funko Pop figuren aangekondidg die allemaal later dit jaar zullen verschijnen.

  Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX release op 5 december

  We kunnen binnenkort weer lekker vechten met Donald, Goofy en andere Disney- en Final Fantasy-personages in de Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX, de HD versie van Kingdom Hearts II die eerst voor de PlayStation 2 uitkwam.

  Trailer Kingdom Hearts 2.5 toont veel nieuwe dingen

  Deze nieuwe trailer van Kingdom Hearts HD 2.5 ReMix toont de vernieuwingen in de game. Zo zijn er nieuwe bazen, filmpjes en uitdagingen toegevoegd aan de remake van Kingdom Heart 2 en Birth By Sleep, die op 5 december uitkomt voor de PlayStation 3.

  Square Enix line-up Gamescom bekend

  De games die Square Enix op Gamescom 2014 speelbaar zal stellen voor de consument zijn bekendgemaakt. Square Enix heeft meerdere stands in hal 9, en pakt deze Gamescom dan ook groot uit met het assortiment aan games.

  Kingdoms Hearts HD 2.5 Remix zal spelers helpen het plot van de serie te begrijpen

  Kingdom Hearts 2.5 zal spelers helpen het plot van de hele serie te begrijpen, om er voor te zorgen dat iedereen het plot uit zijn hoofd kent zodra Kingdom Hearts 3 uitkomt.

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.