Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX Artikelen

  Dit vinden jullie de beste Kingdom Hearts games

  Mickey, Donald, Goofy en Sora in één game; ooit van gehoord? Wanneer dit wel zo is ben je waarschijnlijk ook bekend met Kingdom Hearts. Wij vroegen vorige week naar jullie favoriete Kingdom Hearts games. Dit vinden jullie de beste Kingdom Hearts games.

  Top 10 beste Nedgame sales - Tijd om op koopjes te jagen

  Dit zijn de tien beste Nedgames sales die op dit moment te vinden zijn via de bekende gamewinkel. Er zijn flink wat aanbiedingen te vinden, maar niet alles kan de beste zijn. Deze tien kun je eigenlijk niet laten liggen en al helemaal niet voor zo'n lage prijs.

  Top 10 beste PS4 games 2017 - De eerste helft

  We nemen een kijkje naar de 10 beste PS4 games 2017 van het eerste halfjaar. Dit gaat uiteraard alleen om de eerste helft van het jaar. Alles is welkom, zowel de PlayStation exclusieve games als de games die ook voor andere consoles zijn uitgekomen. Bekijk welke games er niet mogen ontbreken aan je collectie!

  Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX Review - Genieten van magie in HD

  Mix Final Fantasy met Disney en je krijgt een waanzinnig product. Alsof je een date hebt met een hele grote stoere vent met een klein hartje. De Kingdom Hearts serie mixt die stoerheid met schattigheid. En je kan nu veel meer erover lezen in deze Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX review.

  Kingdom Hearts 2.8 guide - Waar moet je beginnen?

  Kingdom Hearts is op het eerste gezicht een leuke combinatie van een RPG met daarin een goede lading Disney figuren. Kingdom Hearts kan toch een beetje verwarrend zijn wanneer je er voor het eerste aan begint. Vooral de tussendelen als 1.5, werken hier niet aan mee. Daarom hebben wij de Kingdom Hearts 2.8 guide.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.