Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance Nieuws

  Nieuwe Kingdom Hearts Funko Pop figuren aangekondigd

  Eerder deze maand werd de nieuwe lijn van Overwatch Funko Pop figuren aangekondigd, maar het bedrijf blijft niet stilzitten. Ze heeft nu namelijk een hele lijn met nieuwe Kingdom Hearts Funko Pop figuren aangekondidg die allemaal later dit jaar zullen verschijnen.

  Kingdom Hearts HD 2.8 is aangekondigd door Square Enix

  Op Kingdom Hearts 3 moeten we helaas nog even wachten, maar er zijn al een tijdje speculaties geweest dat we een HD remaster zouden krijgen voor Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance. Tijdens de Tokyo Game Show heeft Square Enix de mogelijkheid genomen om een nieuwe game te presenteren in de Kingdom Hearts collectie: Kingdom Hearts HD 2.8.

  Kingdom Hearts 3D is een hint naar de toekomst

  Tai Yasue, co director van de 3DS-titel Kingdom Hearts Dream Drop Distance, laat weten dat de 3DS game niet een simpele spin-off betreft. De game is een aanwijzing voor de toekomst van de Kingdom Hearts franchise.

  Demo Kingdom Hearts 3D beschikbaar op 3DS

  De demoversie van Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance is vanaf nu verkrijgbaar in de Europese eStore van de Nintendo 3DS. Dat laat uitgever Square-Enix weten in een naar ons verstuurd persbericht.

  Square Enix kondigt E3 line-up aan

  De Japanse uitgever Square Enix zal groots uitpakken op de komende E3. Vandaag maakte het bedrijf haar line-up voor de gamebeurs bekend.

  Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance verschijnt 20 juli

  Eerder deze maand kondigden wij nog aan dat Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance in augustus zou verschijnen. Nintendo geeft nu echter aan dat het spel op 20 juli al uitkomt.

  Kingdom Hearts 3D vanaf 3 augustus verkrijgbaar

  Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance, de eerste Kingdom Hearts-game voor de Nintendo 3DS, ligt op 3 augustus in de Europese winkelrekken. Dat schrijft de Franse gamesite Gamekyo op basis van informatie vanuit Square Enix.

  Verschijnt Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance op 27 juli?

  Hoewel er nog niets officieel is aangekondigd doen geruchten de ronde dat Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance in juli uit zal komen. Zo zou de game in Frankrijk op 27 juli verschijnen, een datum die wellicht voor heel Europa geldt.

  Kingdom Hearts 3D komt officieel naar Europa

  Het lag al min of meer in de lijn der verwachtingen, maar nu is Kingdom Hearts 3D Dream Drop Distance voor de 3DS officieel voor Europa aangekondigd. Tot voor dit moment was de game namelijk enkel voor Japan aangekondigd.

  Japan krijgt Kingdom Hearts 3D in maart

  Square Enix komt met het nieuws dat Kingdom Hearts 3D :Dream Drop Distance in maart zal verschijnen in Japan. Een releasedatum voor andere regio's, zoals Europa, moet nog bevestigd worden.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.