Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance Artikelen

  De top 5 beste Donald Duck games - Donald is jarig!

  Donald Duck, wie van ons is niet met hem opgegroeid? Deze week is het 65 jaar geleden dat onze favoriete woerd voor het eerst in Nederland verscheen. Speciaal voor deze gelegenheid daarom een top 5 met de beste Donald Duck games.

  Kingdom Hearts 2.8 guide - Waar moet je beginnen?

  Kingdom Hearts is op het eerste gezicht een leuke combinatie van een RPG met daarin een goede lading Disney figuren. Kingdom Hearts kan toch een beetje verwarrend zijn wanneer je er voor het eerste aan begint. Vooral de tussendelen als 1.5, werken hier niet aan mee. Daarom hebben wij de Kingdom Hearts 2.8 guide.

  Top 5 beste video game crossovers

  Gaming heeft in de loop der jaren een aantal iconische personages en serie geïntroduceerd. En wat zien we nou liever dan verschillende personages in series met elkaar in een blender te gooien? Dit is de top 5 beste video game crossovers!

  De 3 beste sprookjes games

  Het is bijna zover, vanaf 17 maart is de nieuwe game Woolfe te spelen en vanaf 18 maart draait Cinderella ofwel Assepoester in de Nederlandse bioscopen. Tijd om eens te kijken welke 3 beste sprookjes games er zijn. XGN zet ze voor je op een rijtje. Hier zijn de 3 beste sprookjes games.

  De 25 beste 3DS games

  Stel je hebt nog maar net een 3DS in huis of je ziet door alle bomen het bos niet meer. Geen probleem wij weten welke 25 games je voor de 3DS moet kopen! Dit zijn de 25 beste 3DS-games!

  Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance Review

  Kingdom Hearts is zo'n serie waarbij we de draad een beetje zijn kwijtgeraakt. Toen de kleurrijke fantasiereeks het tijdperk op de PlayStation 2 afsloot, verschenen er tig spin-offs die nieuwe dimensies aan het verhaal toevoegden. Zo speelde bijvoorbeeld Chains of Memories (GBA, 2005) zich tussen deel één en twee af en fungeerde Birth By Sleep (PSP, 2010) als een prequel op het origineel. Doordat inmiddels zelfs de grootste Kingdom Hearts-fans met moeite het verhaal kunnen bijhouden, kan de komst van Dream Drop Distance - zeker in aanloop naar deel drie - misschien wel wat teveel van het goede worden.

  Kingdom Hearts 3D Recensie Round-Up: Prachtig 3DS debuut

  Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance is sinds vandaag verkrijgbaar voor de Nintendo 3DS. Voordat je je zuurverdiende centen uitgeeft, wil je eerst weten of de game dat wel waard is. Daarom hebben we de recensies van de game op een rijtje gezet, zodat jij kunt zien of de game het waard is.

  Oogappels 2012: Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance

  De afgelopen dagen was het met The Darkness II, Tomb Raider en BioShock Infinite niet mis qua grote titels bij de Oogappels van 2012. Vandaag een underdog, om het zo maar te noemen: Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.