Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance Artikelen

  De top 5 beste Donald Duck games - Donald is jarig!

  Donald Duck, wie van ons is niet met hem opgegroeid? Deze week is het 65 jaar geleden dat onze favoriete woerd voor het eerst in Nederland verscheen. Speciaal voor deze gelegenheid daarom een top 5 met de beste Donald Duck games.

  Kingdom Hearts 2.8 guide - Waar moet je beginnen?

  Kingdom Hearts is op het eerste gezicht een leuke combinatie van een RPG met daarin een goede lading Disney figuren. Kingdom Hearts kan toch een beetje verwarrend zijn wanneer je er voor het eerste aan begint. Vooral de tussendelen als 1.5, werken hier niet aan mee. Daarom hebben wij de Kingdom Hearts 2.8 guide.

  Top 5 beste video game crossovers

  Gaming heeft in de loop der jaren een aantal iconische personages en serie geïntroduceerd. En wat zien we nou liever dan verschillende personages in series met elkaar in een blender te gooien? Dit is de top 5 beste video game crossovers!

  De 3 beste sprookjes games

  Het is bijna zover, vanaf 17 maart is de nieuwe game Woolfe te spelen en vanaf 18 maart draait Cinderella ofwel Assepoester in de Nederlandse bioscopen. Tijd om eens te kijken welke 3 beste sprookjes games er zijn. XGN zet ze voor je op een rijtje. Hier zijn de 3 beste sprookjes games.

  De 25 beste 3DS games

  Stel je hebt nog maar net een 3DS in huis of je ziet door alle bomen het bos niet meer. Geen probleem wij weten welke 25 games je voor de 3DS moet kopen! Dit zijn de 25 beste 3DS-games!

  Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance Nieuws

  Nieuwe Kingdom Hearts Funko Pop figuren aangekondigd

  Eerder deze maand werd de nieuwe lijn van Overwatch Funko Pop figuren aangekondigd, maar het bedrijf blijft niet stilzitten. Ze heeft nu namelijk een hele lijn met nieuwe Kingdom Hearts Funko Pop figuren aangekondidg die allemaal later dit jaar zullen verschijnen.

  Kingdom Hearts HD 2.8 is aangekondigd door Square Enix

  Op Kingdom Hearts 3 moeten we helaas nog even wachten, maar er zijn al een tijdje speculaties geweest dat we een HD remaster zouden krijgen voor Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance. Tijdens de Tokyo Game Show heeft Square Enix de mogelijkheid genomen om een nieuwe game te presenteren in de Kingdom Hearts collectie: Kingdom Hearts HD 2.8.

  Kingdom Hearts 3D is een hint naar de toekomst

  Tai Yasue, co director van de 3DS-titel Kingdom Hearts Dream Drop Distance, laat weten dat de 3DS game niet een simpele spin-off betreft. De game is een aanwijzing voor de toekomst van de Kingdom Hearts franchise.

  Demo Kingdom Hearts 3D beschikbaar op 3DS

  De demoversie van Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance is vanaf nu verkrijgbaar in de Europese eStore van de Nintendo 3DS. Dat laat uitgever Square-Enix weten in een naar ons verstuurd persbericht.

  Square Enix kondigt E3 line-up aan

  De Japanse uitgever Square Enix zal groots uitpakken op de komende E3. Vandaag maakte het bedrijf haar line-up voor de gamebeurs bekend.

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.