Kingdom Hearts 2.8 Final Chapter Prologue Nieuws

  Oude Kingdom Hearts-games komen eindelijk naar Xbox One toe

  Liefhebbers van Final Fantasy en Disney hebben jaren kunnen genieten van de Kingdom Hearts-serie. Spelers op de Xbox hebben alleen nooit de eerste titels kunnen spelen. Daar komt nu verandering in.

  Kingdom Hearts The Story So Far op PS4 gekocht en dan...?

  Kingdom Hearts The Story So Far op PS4 is de beste manier om ervoor te zorgen dat je het gehele verhaal van Kingdom Hearts in één keer kunt ervaren. Helaas is het niet genoeg om te beginnen bij deel 1 en ze vervolgens af te werken. Wij zetten de manier om het verhaal te snappen voor je op een rijtje.

  Nieuwe Kingdom Hearts Funko Pop figuren aangekondigd

  Eerder deze maand werd de nieuwe lijn van Overwatch Funko Pop figuren aangekondigd, maar het bedrijf blijft niet stilzitten. Ze heeft nu namelijk een hele lijn met nieuwe Kingdom Hearts Funko Pop figuren aangekondidg die allemaal later dit jaar zullen verschijnen.

  Update - Nieuwe Kingdom Hearts 2.8 trailer met Mickey

  Square Enix heeft via Twitter de nieuwste Kingdom Hearts 2.8 trailer vrijgegeven waarin we nieuwe gameplay zien van Kingdom Hearts 0.2 Birth By Sleep A Fragmentary Passage, nieuwe scènes uit Kingdom Hearts Key Back Cover en wat beelden van de HD-versie van Dream Drop Distance.

  Kingdom Hearts 2.8 trailer en definitieve nieuwe releasedatum

  Een nieuwe Kingdom Hearts 2.8 trailer schittert tijdens de Tokyo Game Show 2016. De originele 'KH' titelsong 'Simple and Clean' zit bij de trailer in de vorm van een remix. Het spel verschijnt op 24 januari 2017.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.