Kingdom Hearts 2.8 Final Chapter Prologue Artikelen

  Dit zijn de gekste game titels van 2017 volgens jullie!

  Vorige week vroegen we aan jullie wat de gekste game titels van 2017 waren. Want ja, gekste, daar zijn er wel een paar van! Sommige subtitels maken namelijk totaal niet duidelijk waar de game over gaat en dus waren wij benieuwd welke jullie de gekste vonden. Dit is de uitslag van de poll games met gekke namen!

  Kingdom Hearts 2.8 Final Chapter Prologue Review - Mooie voorbereiding

  Het combineren van Square Enix’s action-role playing game met de geliefde karakters van Disney blijft een winnende formule. Zo heeft het de game al meerdere spin-offs en side stories opgeleverd. Hoewel we nog even moeten wachten op Kingdom Hearts 3, kun je vast onze Kingdom Hearts 2.8 Final Chapter Prologue review lezen, waar we opnieuw in Sora's wereld duiken.

  Kingdom Hearts 2.8 guide - Waar moet je beginnen?

  Kingdom Hearts is op het eerste gezicht een leuke combinatie van een RPG met daarin een goede lading Disney figuren. Kingdom Hearts kan toch een beetje verwarrend zijn wanneer je er voor het eerste aan begint. Vooral de tussendelen als 1.5, werken hier niet aan mee. Daarom hebben wij de Kingdom Hearts 2.8 guide.

  Wallpaper Pick januari met Assassin's Creed en Resident Evil 7

  Het nieuwe jaar is aangebroken! De goede voornemens gaan beginnen en één van je voornemens is natuurlijk elke maand je achtergrondje even verversen. Gelukkig zijn wij er om je daarbij te helpen. Begin het jaar hier goed met een nieuwe achtergrond uit de Wallpaper Pick januari!

  Kingdom Hearts 2.8 features - Dit zit er in het pretpakket!

  Square Enix is als eigenaar van Final Fantasy en Kingdom Hearts de koning van het verzinnen van onnavolgbare gametitels. Aan de hand van enkele Kingdom Hearts 2.8 features maken we helder wat dit pretpakket allemaal in zich heeft.

  Kingdom Hearts 2.8 PS4 Preview - Een laatste tussenstop

  Terwijl iedereen geduldig wacht op Kingdom Hearts 3 krijgen we in ieder geval wel HD-remasters voorgeschoteld om de tijd door te komen. De volgende in het rijtje is Kingdom Hearts 2.8, maar die brengt ook nog wat nieuwe dingen met zich mee. Je leest er alles over in de Kingdom Hearts 2.8 PS4 preview!

  Kingdom Hearts 2.8 details - Verwachtingen en informatie

  Kingdom Hearts fans hebben dit weekend weer mogen genieten van een nieuwe trailer waarin beelden te zien waren van Kingdom Hearts 3 en de aankomende game Kingdom Hearts 2.8. Omdat deze laatste titel iets minder bekend is hebben we hier alle Kingdom Hearts 2.8 details op een rijtje gezet!

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.