Kingdom Hearts 2.8 Final Chapter Prologue

  Uitgebracht voor PlayStation 4

  Genres: Actie, avontuur & role-playing

  Gemaakt door Square Enix en uitgegeven door Square Enix

  8

  Kingdom Hearts 2.8 Final Chapter Prologue Artikelen

  Dit zijn de gekste game titels van 2017 volgens jullie!

  Vorige week vroegen we aan jullie wat de gekste game titels van 2017 waren. Want ja, gekste, daar zijn er wel een paar van! Sommige subtitels maken namelijk totaal niet duidelijk waar de game over gaat en dus waren wij benieuwd welke jullie de gekste vonden. Dit is de uitslag van de poll games met gekke namen!

  Kingdom Hearts 2.8 Final Chapter Prologue Review - Mooie voorbereiding

  Het combineren van Square Enix’s action-role playing game met de geliefde karakters van Disney blijft een winnende formule. Zo heeft het de game al meerdere spin-offs en side stories opgeleverd. Hoewel we nog even moeten wachten op Kingdom Hearts 3, kun je vast onze Kingdom Hearts 2.8 Final Chapter Prologue review lezen, waar we opnieuw in Sora's wereld duiken.

  Kingdom Hearts 2.8 guide - Waar moet je beginnen?

  Kingdom Hearts is op het eerste gezicht een leuke combinatie van een RPG met daarin een goede lading Disney figuren. Kingdom Hearts kan toch een beetje verwarrend zijn wanneer je er voor het eerste aan begint. Vooral de tussendelen als 1.5, werken hier niet aan mee. Daarom hebben wij de Kingdom Hearts 2.8 guide.

  Wallpaper Pick januari met Assassin's Creed en Resident Evil 7

  Het nieuwe jaar is aangebroken! De goede voornemens gaan beginnen en één van je voornemens is natuurlijk elke maand je achtergrondje even verversen. Gelukkig zijn wij er om je daarbij te helpen. Begin het jaar hier goed met een nieuwe achtergrond uit de Wallpaper Pick januari!

  Kingdom Hearts 2.8 features - Dit zit er in het pretpakket!

  Square Enix is als eigenaar van Final Fantasy en Kingdom Hearts de koning van het verzinnen van onnavolgbare gametitels. Aan de hand van enkele Kingdom Hearts 2.8 features maken we helder wat dit pretpakket allemaal in zich heeft.

  Kingdom Hearts 2.8 Final Chapter Prologue Nieuws

  Oude Kingdom Hearts-games komen eindelijk naar Xbox One toe

  Liefhebbers van Final Fantasy en Disney hebben jaren kunnen genieten van de Kingdom Hearts-serie. Spelers op de Xbox hebben alleen nooit de eerste titels kunnen spelen. Daar komt nu verandering in.

  Kingdom Hearts The Story So Far op PS4 gekocht en dan...?

  Kingdom Hearts The Story So Far op PS4 is de beste manier om ervoor te zorgen dat je het gehele verhaal van Kingdom Hearts in één keer kunt ervaren. Helaas is het niet genoeg om te beginnen bij deel 1 en ze vervolgens af te werken. Wij zetten de manier om het verhaal te snappen voor je op een rijtje.

  Nieuwe Kingdom Hearts Funko Pop figuren aangekondigd

  Eerder deze maand werd de nieuwe lijn van Overwatch Funko Pop figuren aangekondigd, maar het bedrijf blijft niet stilzitten. Ze heeft nu namelijk een hele lijn met nieuwe Kingdom Hearts Funko Pop figuren aangekondidg die allemaal later dit jaar zullen verschijnen.

  Update - Nieuwe Kingdom Hearts 2.8 trailer met Mickey

  Square Enix heeft via Twitter de nieuwste Kingdom Hearts 2.8 trailer vrijgegeven waarin we nieuwe gameplay zien van Kingdom Hearts 0.2 Birth By Sleep A Fragmentary Passage, nieuwe scènes uit Kingdom Hearts Key Back Cover en wat beelden van de HD-versie van Dream Drop Distance.

  Kingdom Hearts 2.8 trailer en definitieve nieuwe releasedatum

  Een nieuwe Kingdom Hearts 2.8 trailer schittert tijdens de Tokyo Game Show 2016. De originele 'KH' titelsong 'Simple and Clean' zit bij de trailer in de vorm van een remix. Het spel verschijnt op 24 januari 2017.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.