Kingdom Hearts 1.5 HD Remix Nieuws

  Nieuwe Kingdom Hearts Funko Pop figuren aangekondigd

  Eerder deze maand werd de nieuwe lijn van Overwatch Funko Pop figuren aangekondigd, maar het bedrijf blijft niet stilzitten. Ze heeft nu namelijk een hele lijn met nieuwe Kingdom Hearts Funko Pop figuren aangekondidg die allemaal later dit jaar zullen verschijnen.

  Square Enix onthult line-up Gamescom

  Eerder vandaag maakte Nintendo al bekend met welke games het bedrijf naar de Gamescom komt dit jaar, en nu is het de beurt aan Square Enix. De uitgever komt met een reeks games voor de PC, consoles en mobiele apparaten.

  Square Enix bevestigt E3 line-up

  We zijn nog maar een weekend verwijderd van de E3. Maandag barst het game-evenement los en zullen er vele games tentoongesteld worden. Square Enix is ook aanwezig met een hele rits aan nieuwe games. Het bedrijf heeft nu bekendgemaakt welke games het gaat tonen.

  Kingdom Hearts HD 1.5 Remix komt naar Europa in september

  Square Enix, het brein achter de Kingdom Hearts-franchise, heeft bekendgemaakt dat Kingdom Hearts HD 1.5 Remix vanaf 13 september 2013 verkrijgbaar is in Europa. De Amerikanen mogen er vanaf 10 september 2013 mee aan de slag.

  Kingdom Hearts HD 1.5 ReMIX in de herfst naar Europa

  Square Enix heeft vandaag aangekondigd dat Kingdom Hearts HD 1.5 ReMIX vanaf de herfst in Europa voor de PlayStation 3 verkrijgbaar is.

  Ook Kingdom Hearts II krijgt wellicht HD-remake

  Kingdom Hearts 1.5 HD Remix is op weg naar de Playstation 3, maar ook Kingdom Hearts II is ontwikkelaar Square Enix nog niet vergeten. Wellicht krijgt dit spel eveneens een makeover in high definition.

  Square Enix kondigt Kingdom Hearts-bundel aan

  Ontwikkelaar annex uitgever Square Enix heeft vanmorgen vroeg prijsgegeven dat er een bundel opgepoetste Kingdom Hearts-spellen aan zit te komen, die de naam Kingdom Hearts 1.5 HD Remix draagt.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.