Kingdom Hearts 1.5 HD Remix Artikelen

  De top 5 beste Donald Duck games - Donald is jarig!

  Donald Duck, wie van ons is niet met hem opgegroeid? Deze week is het 65 jaar geleden dat onze favoriete woerd voor het eerst in Nederland verscheen. Speciaal voor deze gelegenheid daarom een top 5 met de beste Donald Duck games.

  Kingdom Hearts 2.8 guide - Waar moet je beginnen?

  Kingdom Hearts is op het eerste gezicht een leuke combinatie van een RPG met daarin een goede lading Disney figuren. Kingdom Hearts kan toch een beetje verwarrend zijn wanneer je er voor het eerste aan begint. Vooral de tussendelen als 1.5, werken hier niet aan mee. Daarom hebben wij de Kingdom Hearts 2.8 guide.

  Top 5 beste video game crossovers

  Gaming heeft in de loop der jaren een aantal iconische personages en serie geïntroduceerd. En wat zien we nou liever dan verschillende personages in series met elkaar in een blender te gooien? Dit is de top 5 beste video game crossovers!

  De 3 beste sprookjes games

  Het is bijna zover, vanaf 17 maart is de nieuwe game Woolfe te spelen en vanaf 18 maart draait Cinderella ofwel Assepoester in de Nederlandse bioscopen. Tijd om eens te kijken welke 3 beste sprookjes games er zijn. XGN zet ze voor je op een rijtje. Hier zijn de 3 beste sprookjes games.

  5 moeilijke boss fights om gek van te worden!

  Boss fights: je hebt ze in vrijwel elk spel. Wat zijn nou de boss fights die het bloed onder je nagels vandaan halen? Die je je haar op je hoofd laat uitrekken? Die je je controller in tweeën laat breken? XGN weet 't.

  Kingdom Hearts HD 1.5 ReMIX Review

  Hoevaak Square-Enix de Kingdom Hearts-games opnieuw uitbracht, is niet meer op twee handen te tellen. Op de één of andere manier flikt de Japanse studio het om een smoes te verzinnen om met een nieuwe versie op de proppen te komen. Additionele content, porten naar (draagbare) consoles, speciale (Japanse) varianten: de kassa van de makers van Final Fantasy blijven op deze manier in ieder geval wel rinkelen. Keerzijde van de medaille is dat het verhaal van Kingdom Hearts door een wirwar aan saga's (Xenahort, Master Xenahort, Ansem, Ansem The Wise en meer) en het spelen in verschillende dimensies niet meer is te volgen. Geen paniek, in Kingdom Hearts HD 1.5 ReMIX blijft het script ditmaal intact.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.