Kingdom Hearts 1.5 HD Remix Artikelen

  De top 5 beste Donald Duck games - Donald is jarig!

  Donald Duck, wie van ons is niet met hem opgegroeid? Deze week is het 65 jaar geleden dat onze favoriete woerd voor het eerst in Nederland verscheen. Speciaal voor deze gelegenheid daarom een top 5 met de beste Donald Duck games.

  Kingdom Hearts 2.8 guide - Waar moet je beginnen?

  Kingdom Hearts is op het eerste gezicht een leuke combinatie van een RPG met daarin een goede lading Disney figuren. Kingdom Hearts kan toch een beetje verwarrend zijn wanneer je er voor het eerste aan begint. Vooral de tussendelen als 1.5, werken hier niet aan mee. Daarom hebben wij de Kingdom Hearts 2.8 guide.

  Top 5 beste video game crossovers

  Gaming heeft in de loop der jaren een aantal iconische personages en serie geïntroduceerd. En wat zien we nou liever dan verschillende personages in series met elkaar in een blender te gooien? Dit is de top 5 beste video game crossovers!

  De 3 beste sprookjes games

  Het is bijna zover, vanaf 17 maart is de nieuwe game Woolfe te spelen en vanaf 18 maart draait Cinderella ofwel Assepoester in de Nederlandse bioscopen. Tijd om eens te kijken welke 3 beste sprookjes games er zijn. XGN zet ze voor je op een rijtje. Hier zijn de 3 beste sprookjes games.

  5 moeilijke boss fights om gek van te worden!

  Boss fights: je hebt ze in vrijwel elk spel. Wat zijn nou de boss fights die het bloed onder je nagels vandaan halen? Die je je haar op je hoofd laat uitrekken? Die je je controller in tweeën laat breken? XGN weet 't.

  Kingdom Hearts 1.5 HD Remix Nieuws

  Nieuwe Kingdom Hearts Funko Pop figuren aangekondigd

  Eerder deze maand werd de nieuwe lijn van Overwatch Funko Pop figuren aangekondigd, maar het bedrijf blijft niet stilzitten. Ze heeft nu namelijk een hele lijn met nieuwe Kingdom Hearts Funko Pop figuren aangekondidg die allemaal later dit jaar zullen verschijnen.

  Square Enix onthult line-up Gamescom

  Eerder vandaag maakte Nintendo al bekend met welke games het bedrijf naar de Gamescom komt dit jaar, en nu is het de beurt aan Square Enix. De uitgever komt met een reeks games voor de PC, consoles en mobiele apparaten.

  Square Enix bevestigt E3 line-up

  We zijn nog maar een weekend verwijderd van de E3. Maandag barst het game-evenement los en zullen er vele games tentoongesteld worden. Square Enix is ook aanwezig met een hele rits aan nieuwe games. Het bedrijf heeft nu bekendgemaakt welke games het gaat tonen.

  Kingdom Hearts HD 1.5 Remix komt naar Europa in september

  Square Enix, het brein achter de Kingdom Hearts-franchise, heeft bekendgemaakt dat Kingdom Hearts HD 1.5 Remix vanaf 13 september 2013 verkrijgbaar is in Europa. De Amerikanen mogen er vanaf 10 september 2013 mee aan de slag.

  Kingdom Hearts HD 1.5 ReMIX in de herfst naar Europa

  Square Enix heeft vandaag aangekondigd dat Kingdom Hearts HD 1.5 ReMIX vanaf de herfst in Europa voor de PlayStation 3 verkrijgbaar is.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.