Kinect Sports Rivals Artikelen

  De Xbox One games line-up voor Nederland tot dusver

  Via een persbericht laat Microsoft de Xbox One line-up weten voor Nederland. Er is geen lijst vrijgegeven, maar in het persbericht worden de diverse games in alinea's genoemd als lanceringsgame.

  Game releases - april 2014

  De lente is sinds afgelopen maand officieel begonnen en dat is goed te merken. Het zonnetje schijnt steeds feller, de temperatuur stijgt en de zomer komt steeds dichterbij. Toch is dat nog geen reden om je console of PC te verlaten, want ook deze maand verschijnen er weer een aantal toffe games!

  Kinect Sports Rivals Preseason Preview

  Stel dat je een Xbox One hebt gekocht zonder games. Dan is het enige dat je kunt doen Killer Instinct en Kinect Sports Rivals: Preseason. Gelukkig zijn ze gratis uit te proberen. Is Kinect Sports Rivals Preseason je tijd waard?

  Kinect Sports Rivals Preview

  De Xbox One wordt standaard geleverd met Kinect Sports Rivals. 'De gamer moet bewegen' lijkt Microsofts verborgen boodschap te zijn. De nieuwe Kinect wordt nauwkeuriger dan de huidige Kinect, zo blijkt uit een korte speelsessie met Kinect Sports Rivals op de Gamescom in Keulen.

  Kinect Sports Rivals Nieuws

  Xbox Live Deals - Battlefield, Halo en Star Wars

  De wekelijkse Xbox Live deals zijn weer bekend. Deze week is de lijst enorm lang met ook veel titels voor de Xbox 360 in de uitverkoop. Vooral de Battlefield Xbox Live deals voor zowel Xbox One als 360 kan je niet laten gaan als je een van de consoles bezit.

  Ontslagen bij Rare door flop Kinect-game

  Microsoft heeft werknemers van ontwikkelaar Rare ontslagen, een van de ontwikkelaars die onder de computergigant vallen. Volgens website Eurogamer komt dit door het floppende Kinect Sports Rivals.

  David Tennant krijgt stem in Kinect Sports Rivals

  In Kinect Sports Rivals zul je toegesproken en geholpen worden door een stem op de achtergrond, een zogenaamde verteller. Vandaag is bekend geworden dat acteur David Tennant deze stem in zal spreken.

  Kinect Sports Rivals 11 april op Xbox One

  In Noord-Amerika, Australië en Nieuw Zeeland mogen ze al vanaf 8 april calorieën verbranden voor de Kinect, maar wij in Europa kunnen dit 3 dagen later doen. Dat lieten ontwikkelaar Rare vandaag weten.

  Kinect Sports Rivals Preseason gratis bij Xbox One

  Microsoft heeft gisteren aangekondigd dat iedere Xbox One-bezitter een gratis exemplaar van Kinect Sports Rivals Preseason krijgt. Een speciale demo-versie van de volledige game.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.