Killzone: Shadow Fall

  Uitgebracht voor PlayStation 4

  Genres: Shooter & first-person shooter

  Gemaakt door Guerilla Games en uitgegeven door Sony Computer Entertainment

  8

  Killzone: Shadow Fall Artikelen

  Wat worden de gratis PlayStation Plus games van juni 2020?

  Sony gaat in de komende dagen ergens de nieuwe PlayStation Plus games bekend maken. De gratis games voor juni moeten om twee redenen wel heel flink zijn. Enerzijds was mei nou niet echt de maand waar gamers voor warm liepen en anderzijds is het in juni het 10-jarige jubileum van PlayStation Plus. Wat worden de gratis PlayStation Plus games van juni 2020?

  De beste PS4 games op een rijtje - Het volledige overzicht van exclusieve titels!

  Sony heeft met de PlayStation 4 een goudmijntje in handen en dat heeft deels te maken met de exclusieve games. Met de volgende generatie in het vizier is het tijd om de beste PS4 games die exclusief zijn voor het platform op een rijtje te zetten. We zetten nu niet tien, maar alle 34 voor je op een rijtje!

  Koningsdag 2018 - De tien beste Nederlandse games

  Het is Koningsdag. Iedereen viert dit op een andere manier. Als gamers tonen wij ons nationalisme door de tien beste Nederlandse games op een rijtje te zetten.

  De 10 Beste PlayStation game series - Regelrechte klassiekers

  Al meer dan 30 jaar kunnen we gamen op de PlayStation consoles van Sony. Dat is best lang! In deze special zetten we de 10 beste PlayStation game series voor je op een rijtje, in willekeurige volgorde. De game die op 1 staat is dus niet het beste.

  Top 10 goedkope PlayStation 4 games voor onder de kerstboom

  Sinterklaas is het land uit en de volgende feestdagen staan alweer voor de deur. Bij sommigen zal de kerstboom misschien al staan en daar moeten natuurlijk wel wat cadeautjes onder. Hier kun je 10 goedkope PlayStation 4 games vinden die deze taak kunnen vervullen. Games die rond de 20 euro kosten!

  Killzone: Shadow Fall Nieuws

  PlayStation 4 Hits aangekondigd - Klein prijsje, hoge kwaliteit

  PlayStation 4 Hits is aangekondigd: een aantal oude games die Sony in een nieuw jasje steekt. Voor een ieder die pas net een PlayStation 4 heeft of simpelweg één van deze titels gemist heeft, is dit je kans. Het gaat om meer dan twintig games.

  Killzone Shadow Fall problemen door PlayStation update

  De toegevoegde suspend/resume optie voor PlayStation 4 zorgt voor problemen in Killzone Shadow Fall. Deze problemen komen terug op de momenten dat je de optie kunt gebruiken. De Killzone Shadow Fall problemen worden nu in de gaten gehouden en verbeterd.

  Killzone Shadow Fall update voor PS4 brengt in-game valuta

  De gratis Killzone Shadow Fall update 1.80 introduceert een nieuwe in-game valuta genaamd Valor. Daarmee kunnen spelers uitrusting en andere gameplay-elementen 'gratis' aanschaffen. Voorheen kostte dit namelijk 'echt' geld.

  Dutch Game Awards 2014 winnaars

  Op 25 november 2014 werden alweer voor de zevende keer de Dutch Game Awards gehouden, de vakprijzen voor de florisante nederlandse game-industrie. Iedereen is natuurlijk hartstikke benieuwd naar de Dutch Game Awards 2014 winnaars!

  Killzone viert 10e verjaardag met goodies en evenementen

  De eerste Killzone kwam uit op 4 november 2004 voor de PlayStation 2, en dat zorgt ervoor dat de PlayStation-exclusive van Guerrilla Games inmiddels tien jaar bestaat. Dat viert de ontwikkelaar met speciale goodies en evenementen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.