Killzone 3

  Uitgebracht voor PlayStation 3

  Genres: Shooter & first-person shooter

  Gemaakt door Guerilla Games en uitgegeven door Sony Computer Entertainment & Guerilla Games

  9

  Killzone 3 Artikelen

  Koningsdag 2018 - De tien beste Nederlandse games

  Het is Koningsdag. Iedereen viert dit op een andere manier. Als gamers tonen wij ons nationalisme door de tien beste Nederlandse games op een rijtje te zetten.

  De 10 Beste PlayStation game series - Regelrechte klassiekers

  Al meer dan 30 jaar kunnen we gamen op de PlayStation consoles van Sony. Dat is best lang! In deze special zetten we de 10 beste PlayStation game series voor je op een rijtje, in willekeurige volgorde. De game die op 1 staat is dus niet het beste.

  Top 10 beste Sony franchises - Welke is de beste?

  Naast Microsoft heeft Sony natuurlijk ook een eigen collectie franchises waar het bedrijf op draait. Hierbij een top 10 beste Sony franchises.

  Dit zijn de ingrediënten voor een goede first-person shooter

  First-person shooters. We hebben er in de afgelopen jaren extreem veel gehad in allerlei soorten en maten. Kort geleden is Destiny verschenen, eentje waar natuurlijk een enorme hype omheen is ontstaan. Maar wat maakt een shooter nou daadwerkelijk tot een toffe ervaring? Wij noemen een aantal punten waar, naar onze mening, een shooter tegenwoordig absoluut aan moet voldoen om het labeltje 'goed' te verdienen.

  Stem: De 10 games met de mooiste graphics

  Elk jaar komen er weer games uit waarbij onze ogen uitpuilen van de prachtige graphics. Of ze nou een goede gameplay hebben of niet, sommige games zijn gewoon een plaatje om naar te kijken. Nu met de Xbox One en PlayStation 4 zijn graphics zelfs nóg geavanceerder. Tijd om terug te kijken op de generatie die nu tot zijn eind komt. Daarom vragen wij: welke game voor de Xbox 360 of PS3 heeft volgens jou de beste graphics?

  Killzone 3 Nieuws

  Guerrilla Games niet met nieuwe IP op de E3

  Guerrilla Games toont geen gloednieuwe IP op de E3. Dat laat Samrat Sharma van de ontwikkelaar weten tijdens een Ask My Anything op Reddit.

  Update: Gelimiteerde multiplayer modus Killzone 3 vanaf volgende week gratis

  De multiplayer modus van Killzone 3 zal volgende week gratis in de PlayStation Store komen te liggen. Sony brengt dit nieuws naar buiten op hun PlayStation Blog.

  Dit weekend 'Triple XP weekend' in Killzone 3

  Als je graag nog wat ranks omhoog wilt gaan in de multiplayer van Killzone 3, dan is dit je kans. Dit weekend is namelijk het Killzone 3 Triple XP weekend. Oftewel, alle experience points die je nu verdient in de multiplayer, worden verdrievoudigd.

  22 juni vier nieuwe maps voor multiplayer Killzone 3

  Sony heeft nieuwe downloadbare content voor hun first-person shooter Killzone 3 bekend gemaakt. Deze content bestaat uit vier nieuwe maps en zal From the Ashes gaan heten.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.