Killing Floor 2

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie & shooter

  Gemaakt door Tripwire Interactive en uitgegeven door Koch Media

  7.0

  Killing Floor 2 Artikelen

  Top 5 beste co-op games 2016 - Om samen te meesteren

  Hoewel er genoeg competitieve games op de markt zijn, wil je soms ook wel eens samenwerken in een game om het geheel tot een goed einde te brengen. Ook dit jaar waren er genoeg games die je de gelegenheid gaven om samen op avontuur te gaan. De beste titels kun je vinden in de top 5 beste co-op games 2016.

  Top 5 beste ondergewaardeerde multiplayer games

  Het internet staat vol met geweldige games die je kan spelen met vrienden, maar vaak vallen deze games niet zo op in de schaduw van bedrijven als Ubisoft, EA of Blizzard. Wil jij weten welke games nou echt te gek zijn om met vrienden te spelen? Check het in onze top 5 beste ondergewaardeerde multiplayer games.

  Killing Floor 2 Review - Overleven met zes man

  De wereld wordt getroffen door de Apocalyps en slechts een handjevol mensen overleeft het. Voor hij of zij die weleens een serie kijkt of een game speelt, is dit geen onbekend scenario. Toch blijf het idee van overleven terwijl je honderden gedrochten uitmoord trekken. Lees in de Killing Floor 2 review of overleven in dit universum jouw ding is.

  Killing Floor 2 preview - Bloederig mengsel van concurrenten

  Killing Floor 2 is een alternatief voor zombiegames als Call of Duty Zombies en Left 4 Dead. Of het ook een goed alternatief is, lees je in onze Killing Floor 2 preview vanaf gamescom.

  Top 10 beste first-person shooters van 2015

  Ook in 2015 hebben we menig shootergame mogen verwelkomen binnen onze collectie. Van schieten in de ruimte tot het afknallen van nazi's, gamers wereldwijd hebben weer kansen genoeg gekregen om hun lood af te vuren. Maar welke first-person shooters zijn nou het beste van 2015? Je leest het in de top 10 beste first-person shooters van 2015 special!

  Killing Floor 2 Nieuws

  Xbox Live Deals with Gold met Resident Evil en Fortnite

  Net als vorige week zijn er deze week weer een aantal leuke aanbiedingen in de Xbox Live Deals with Gold. Toch is het deze week een speciale week. Het is Shocktober en dat wil zeggen dat er een aantal horror games in de aanbieding zijn, zoals Resident Evil en Friday the 13th.

  Killing Floor 2 update brengt nieuwe content met zich mee

  Een nieuwe Killing Floor 2 update brengt nieuwe content met zich mee voor de feestdagen. De content gaat Krampus Christmas heten en bevat onder andere een nieuwe map! Bekijk de trailer voor Krampus Christmas bovenaan de pagina.

  Killing Floor 2 release voor Xbox One en Xbox One X bekend

  Tripwire Interactive heeft de Killing Floor 2 release voor de Xbox One en Xbox One X consoles bekendgemaakt. Op 29 augustus komt Killing Floor 2 naar de Xbox One. Wanneer Xbox One X release is, kan de game ook daarop gespeeld worden.

  Gratis PS Plus games voor juni bekendgemaakt

  Na al een eerdere lek zijn de gratis PS Plus games voor juni nu officieel bekendgemaakt. De lek had het bij het juiste eind.

  Gratis PS Plus games juni gelekt op Twitter

  De eerste twee gratis PS Plus games van juni zijn gelekt. Een foto op het officiële Twitter kanaal van PlayStation Turkije liet twee games zien met een verwijzing naar PlayStation Plus.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.