Killer Instinct

  Uitgebracht voor Xbox One & PC

  Genres: Vechten

  Gemaakt door Double Helix en uitgegeven door Microsoft Studios

  7

  Killer Instinct Artikelen

  Vijf opmerkelijke fighting game vechters die uit een andere franchise komen

  Soms kom je op een verjaardag iemand tegen die je niet verwacht. Zo'n cool persoon die je kent van al die avonden stappen. De verjaardag wordt meteen een stuk leuker. Hetzelfde gevoel bekruipt je als er een personage uit een andere franchise in een fighting game verschijnt. Wij zetten vijf van deze opmerkelijke fighting game vechters op een rij.

  De top 10 gekste vechtgame characters - De raarste rammers!

  Vechtgames staan bekend om hun kleurrijke cast aan vechtersbazen. Soms slaat kleurrijk zelfs om in bizar, en komt de vraag in je op hoe ontwikkelaars tot dit karakter zijn gekomen. Hier zijn de 10 gekste vechtgame characters.

  Xbox One exclusives 2016 - De releases op een rij

  Dit jaar zijn er al enkele Xbox One exclusives verschenen en er verschijnen er nog meerdere. Aangezien de laatste tijd meerdere games zijn aangekondigd en doorgeschoven, kan je soms het overzicht verliezen. Daarom zetten wij hier alle releases op een rijtje. Check hier de Xbox One exclusives 2016!

  10 Xbox One budget games die absoluut de moeite waard zijn

  Je koopt een nieuwe console en bent meteen door je centen heen. Dat is niet zo leuk. Zeker niet als je nog graag wat leuke games op je nieuwe apparaat wilt gaan spelen. Wat doe je eraan? Xbox One budget games aanschaffen natuurlijk! De 10 beste deals staan hieronder voor je klaar.

  De top 10 beste Xbox One games

  Jullie hebben kunnen stemmen op de top 10 beste Xbox One games en hier is het resultaat. Er staat een hoop moois in, waaronder twee titels van dezelfde franchise in de top vijf! Snel verder lezen dus en laat in de comments weten welke games jij mist of dat je het gewoon compleet eens bent met dit lijstje.

  Killer Instinct Nieuws

  Killer Instinct Steam versie brengt Xbox One crossplay

  Eerder dit jaar liet Microsoft doorschremeren dat het vechtspel Killer Instinct later dit jaar ook beschikbaar zal worden voor Steam. Vandaag komt daar de aankondiging bij dat spelers met de Killer Instinct Steam versie het op kunnen nemen tegen gamers die op de Xbox One spelen.

  Killer Instinct Eagle personage aangekondigd

  Het Killer Instinct Eagle personage is aangekondigd. Het team achter Killer Instinct plaatste een teaser van het personage op zijn Youtube.

  Xbox Play Anywhere game lijst toch niet zo uitgebreid als gedacht

  Het lijkt er op dat Microsoft een kleine blunder is begaan toen het aankondigde dat elke nieuwe game voortaan op de Xbox Play Anywhere game lijst zou komen te staan. Dit blijkt namelijk niet helemaal het geval te zijn.

  Xbox Play Anywhere games lijst tot nu toe

  Tijdens de persconferentie van Microsoft maakte het bedrijf bekend dat er een nieuw systeem komt genaamd Xbox Play Anywhere. Er is nu een lijst verschenen met alle Xbox Play Anywhere games die tot nu toe beschikbaar zijn.

  General Raam nieuw Killer Instinct personage

  Microsoft heeft op haar persconferentie aangekondigd dat General RAAM een nieuw Killer Instinct personage wordt in de game. Omdat General RAAM een nieuw Killer Instinct personage is, is hij deze week gratis speelbaar voor de Xbox One en Windows 10.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.