Kid Icarus: Uprising

  Uitgebracht voor

  Genres: Actie, shooter, third-person shooter & rail shooter

  Gemaakt door Project Sora & Nintendo en uitgegeven door Nintendo

  7.5

  Kid Icarus: Uprising Artikelen

  7 game franchises die een comeback verdienen op E3 2019

  E3 2019 komt eraan, wat betekent dat we een heleboel gaan horen over de games waarvan we weten dat ze eraan komen. Stiekem hopen we natuurlijk allemaal op verrassende aankondigingen. Misschien komt er wel een lang vergeten serie terug... Voor deze franchises heeft het nu wel lang genoeg geduurd!

  Top 10 meest iconische gamedeuntjes - Direct herkenbare melodieën

  Niet alleen games zijn de laatste jaren steeds populairder geworden, ook muziek uit games is een eigen leven gaan leiden. Sommige melodieën kunnen we allemaal meeneuriën of –fluiten. Welke muziekjes dat zijn, lees je in onze top 10 meest iconische gamedeuntjes!

  De 25 beste 3DS games

  Stel je hebt nog maar net een 3DS in huis of je ziet door alle bomen het bos niet meer. Geen probleem wij weten welke 25 games je voor de 3DS moet kopen! Dit zijn de 25 beste 3DS-games!

  Kid Icarus: Uprising Review

  Het toevoegen van Griekse mythologische elementen in games is leuk. Niet voor niets is de God of War franchise al een aantal jaren succesvol. Maar al veel eerder verscheen Kid Icarus waarin Medusa de revue passeert. De actie platformer is terug op de 3DS na jaren afwezig te zijn geweest. Laten we eens kijken of we ook een nieuwe verhaallijn in de ooit zo succesvolle reeks een warm plekje kunnen toedragen.

  Kid Icarus: Uprising Nieuws

  Nedgame sale - Feestelijke doorstart ForeGames

  Gamewinkel ForeGames in Tilburg maakt, dankzij een overname door winkelketen Nedgame, een doorstart en heeft daarom een feestelijke heropening gepland, compleet met Nedgame sale. Deze vindt zaterdag 18 juli van 10 uur 's ochtends tot 5 uur 's middags plaats.

  Kid Icarus: Uprising studio sluit zijn deuren

  Ontwikkelaar Project Sora, opgericht in 2009, moet na het ontwikkelen van slechts één game de deuren sluiten. Dat de studio gesloten wordt, komt geheel als verrassing.

  Kid Icarus: Uprising krijgt geen vervolg van zelfde maker

  Masahiro Sakurai, de maker van Kid Icarus: Uprising voor de 3DS, ziet het niet zitten om een tweede deel van Kid Icarus: Uprising te maken. Dat heeft hij gezegd in een interview met Amerikaanse gamesite IGN.

  WIN 3x Kid Icarus: Uprising, volg Nintendo Nederland op Twitter

  Het is vrijdag, dat betekent natuurlijk weer een vrijdagavondshow vanavond met een nieuwe vette prijsvraag. Maar dat is niet alles vandaag, we geven namelijk in samenwerking met Nintendo Nederland drie exemplaren van Nintendo 3DS game Kid Icarus: Uprising weg. Hoe? Simpel, volg ze gewoon nu op Twitter!

  Kid Icarus vliegt 23 maart naar je 3DS

  Al jaren, maar dan ook echt jaren, zijn gamers aan het wachten op een nieuwe Kid Icarus. Het wachten is bijna voorbij want op 23 maart verschijnt Kid Icarus: Uprising voor de Nintendo 3DS.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.