Kerbal Space Program

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Simulatie

  Gemaakt door Squad en uitgegeven door Squad

  Kerbal Space Program Artikelen

  Steam Winter Sale 2016 games - De beste vergeten koopjes

  De Steam Winter Sale is weer hier. We kunnen dus weer flink veel PC-games binnenhalen voor een lage prijs. We hebben al een lijst gemaakt de beste Steam Winter Sale 2016 aanbiedingen, maar nu gaan we een kijkje nemen naar de games waar je misschien niet meteen aan denkt. Dit zijn de beste vergeten Steam Winter Sale 2016 games!

  Beste simulatie games van 2016 - Net als in het echt

  Er kwam dit jaar geen nieuwe titel als Sim City op de markt, maar gamers konden toch aan de slag met genoeg andere simulatie games. XGN.nl presenteert de top 5 beste simulatie games van 2016.

  Kerbal Space Program Nieuws

  Kerbal Space Program PS4 release bekendgemaakt

  De ontwikkelaar van het populaire simulatie spel Kerbal Space Program heeft de release voor PlayStation 4 en Xbox One bekendgemaakt. De Kerbal Space Program PS4 release staat voor juli op de planning, een exacte releasedatum is op dit moment nog niet duidelijk.

  Kerbal Space Program update is de eerste grote update sinds lancering

  Een Kerbal Space Program update brengt de ruimte bouw simulator naar versie 1.1. Het is de eerste grote update sinds de lancering vorig jaar.

  Kerbal Space Program op Xbox One aangekondigd

  Ontwikkelaar Squad zal de bekende ruimte-simulatie game Kerbal Space Program op Xbox One uitbrengen. Er zijn nog geen verdere details bekend, zoals een Kerbal Space Program Xbox One releasedatum.

  Kerbal Space Program v1.0 release volgende week

  De uitgebreide space-sim game Kerbal Space Program heeft eindelijk een releasedatum. De game was al jaren op 'Early Access', maar de Kerbal Space Program v1.0 release is officieel op 27 april.

  Bekijk de laatste Steam Sales van 2013

  Voordat we vanavond knallend 2014 ingaan, is het nog even tijd om naar de laatste Steam Sales van 2013 te kijken. Maar wees gerust, in 2014 gaan ze gewoon nog drie dagen door.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.