Kena: Bridge of Spirits

  Uitgebracht voor PlayStation 5

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door Ember Labs en uitgegeven door Ember Labs

  Kena: Bridge of Spirits Artikelen

  De 10 beste action adventure games 2021 die je niet mag missen!

  Door het coronavirus hebben ontwikkelaars het moeilijk gehad, maar toch zijn ze vanuit huis hard aan het werk geweest om onze nieuwe avonturen te leveren. Dit jaar kunnen we helemaal ronddwalen in nieuwe werelden. De 10 beste action adventure games 2021 mag je dan ook niet missen!

  Welke PS5-game ga jij als eerste spelen?

  Eindelijk is het zover: de PS5 release is een feit en het next-gen feest is compleet. Nu de nieuwe console van Sony uit is, rest ons natuurlijk nog de vraag waarmee je aan de slag gaat op de PlayStation 5. Wij vroegen het de redactie, maar zijn ook erg benieuwd welke PS5-game jij als eerste gaat spelen.

  Wat wordt de eerste, grote PS5 hit-game?

  Terwijl we de dagen tot de lancering van de PlayStation 5 onbewust aftellen, kijken we natuurlijk ook uit naar de games die op het platform verschijnen. Welke titels worden de pareltjes waarmee we ons gaan vermaken op de PS5? De XGN-redactie probeert te voorspellen welke game nou echt de eerste PS5-hit gaat worden!

  Stap voor stap: alle PS5 reveal event aankondigingen en PlayStation 5 details

  Het PS5 reveal event heeft vandaag officieel plaatsgevonden en bracht een scala aan nieuwe informatie met zich mee. Wat is er allemaal precies aangekondigd? Wij zetten alles stap voor stap voor je op een rij.

  Kena: Bridge of Spirits Nieuws

  Kena Bridge of Spirits krijgt releasedatum tijdens State of Play

  Sony heeft tijdens de State of Play uitzending een releasedatum voor Kena: Bridge of Spirits bekendgemaakt. De game werd met een nieuwe trailer voorzien van een gloednieuwe releasedatum die eerder dan verwacht is.

  Sony verwijdert releasewindow PS5 games uit CES 2021 trailer

  Sony maakte afgelopen week een aantal data bekend die de release windows vormen van aankomende PS5-games. Nu heeft Sony deze data weer verwijderd uit haar trailer.

  Release window bekend van veel PS5 games

  Er is nogal wat in ontwikkeling voor de PlayStation 5. Hoewel Sony zelf geen nieuwe onthullingen deed tijdens CES 2021, kregen we wel een heleboel informatie via een CES-video. De informatie is om van te smullen, want onder andere de PS5-games Kena: Bridge of Spirits en Ghostwire: Tokyo hebben een release window gekregen.

  Kena: Bridge of Spirits uitgesteld tot eind 2021

  Het lijkt ondertussen bijna wel een modetrend, het uitstellen van games. Ook nu is het weer raak want Kena: Bridge of Spirits is met bijna een jaar uitgesteld. De game zou in eerste instantie begin 2021 al klaar zijn, maar we moeten nu wachten tot het einde van datzelfde jaar.

  PS5 game Kena start op binnen twee seconden

  Eén van de nieuwe wapens in het arsenaal van de PS5 is een gloednieuwe, speciaal ontwikkelde SSD. Daarmee moeten games snel kunnen opstarten. Zo snel, dat Kena: Bridge of Spirits opgestart zal zijn binnen twee seconden!

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.