Just Dance 4 Artikelen

  Nintendo eShop Update: AeternoBlade, Wario en Senran Kagura

  Een stampvolle eShop deze week met een grote variatie aan gamegenres. Nintendo brengt een oude Wario-titel naar Wii U en schattige animemeisjes naar 3DS.

  PlayStation Store Update - Injustice: Gods Among Us & The Lord of the Rings

  Het is weer die tijd van de week. Het moment dat de PlayStation Store gevuld wordt met gloednieuwe games, demo's en downloadbare content. Ben je op zoek naar iets nieuws om de week mee door te komen, dan doe je er goed aan om Sony's virtuele winkel een bezoekje te brengen. De hoogtepunten van deze update vind je hieronder!

  Wekelijkse Xbox Live Update - Fight!

  Deze week staat in het teken van klassieke vechtgames. Maar liefst drie oude titels met ‘fighter’ in de titel zijn we tegengekomen en dat zorgt voor een knallende Xbox Live Update.

  Just Dance 4 Nieuws

  Veel Ubisoft titels in de uitverkoop op Xbox LIVE

  Van 10 tot en met 16 december is een groot aantal Ubisoft games flink in prijs verlaagd op Xbox LIVE. Titels als Ghost Recon: Future Soldier en Scott Pilgrim vs. The World zijn voor een zacht prijsje te koop.

  Aantal Wii U games fors afgeprijsd

  De Wii U is al eventjes uit en het is tijd voor flink wat aanbiedingen. Vanaf vandaag zijn diverse Wii U games dan ook fiks afgeprijsd.

  Ubisoft maakt kwartaalcijfers bekend, Assassin's Creed III overschaduwt andere games

  Ubisoft heeft zijn kwartaalcijfers bekendgemaakt en deze zien er goed uit. De games hebben het goed gedaan, maar er steekt er een met kop en schouders bovenuit.

  Alle lanceergames Wii U op een rij

  Nog maar acht nachtjes slapen, en dan is het zover. Vanaf vrijdag 30 november ligt de nieuwe spelcomputer van Nintendo eindelijk in de winkelrekken. Wij hebben alle launchtitels die de release van de Wii U vergezellen voor je op een rijtje gezet.

  Psy danst Just Dance 4 binnen, Gangnam Style nu te downloaden

  Eindelijk kun je helemaal losgaan op de klanken van het K-pop nummer Gangnam Style in Just Dance 4. Vanaf heden is het nummer namelijk te downloaden als DLC voor de Xbox 360.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.