Just Dance 2019

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 4, Wii, Wii U & Switch

  Genres: Muziek & party

  Gemaakt door Ubisoft en uitgegeven door Ubisoft

  7.5

  Just Dance 2019 Artikelen

  Tips om vandaag nog te spelen: de 10 beste offline PS4 games voor 2 spelers

  Offline multiplayer lijkt de laatste jaren steeds meer op de achtergrond te verdwijnen. Het spelen met meerdere vakjes op je televisie heeft grotendeels plaatsgemaakt voor online connectiviteit. Toch zijn er nog steeds goede games voor met z'n tweeën op de bank. In deze special lees je wat de 10 beste offline PS4 games zijn.

  Sports games op Nintendo Switch - De beste vervanging voor de sportschool

  Als je het teveel moeite vindt om naar de sportschool te gaan zijn deze titels een perfecte vervanging voor je wekelijkse work-out. Zo heb je toch het gevoel dat je intensief bezig bent geweest, ook al is het maar met een controller in je handen. Lees hier de beste sports games op de Nintendo Switch.

  Top 10 beste PSN Sale aanbiedingen uit de Easter Sale - Dankjewel Paashaas!

  Dit zijn de tien beste PSN Easter Sale aanbiedingen. De koude winterdagen zijn voorbij en dat betekent dat de lente voor de deur staat om ons op te vrolijken. Sony wil hier een handje mee helpen door een scala met aanbiedingen voor te schotelen en de beste vind je hier!

  Beste Game Mania Deals van dit moment - Met Trials Rising en Crackdown 3

  Er zijn een aantal mooie deals bij Game Mania op dit moment. Als gamer is het nooit verkeerd als een game in de aanbieding te halen is, aangezien het leven al duur genoeg is. De aanbiedingen variëren tussen nieuwe en oudere games, dus om het iets makkelijker te maken hebben wij de beste Game Mania Deals op een rij gezet.

  Nintendo eShop sales - De beste aanbiedingen voor Nintendo Switch

  De Nintendo eShop biedt een groot aanbod een sales aan. Vooral voor de Nintendo Switch zijn er veel titels die sterk zijn afgeprijsd, soms voor kortingen van zelfs 50%. Lees hier de beste Nintendo eShop sales die je niet kunt laten liggen.

  Just Dance 2019 Nieuws

  Just Dance 2019 demo is nu beschikbaar voor Switch, PlayStation 4 en Xbox One

  De demo versie van Just Dance 2019 is nu beschikbaar. Just Dance is de grootste muziek-gameserie aller tijden. Vanaf nu kan iedereen met een Nintendo Switch, een PlayStation 4 of een Xbox One dansen op ‘One Kiss’ van Calvin Harris en Dua Lipa. De demo versie komt later deze maand pas uit voor de Nintendo Wii U.

  Just Dance 2019 releasedatum aangekondigd tijdens E3 2018

  Ubisoft is net begonnen met de persconferentie tijdens de E3 2018 en heeft het evenement met Just Dance 2019 afgetrapt. Na een groot dansspektakel kregen we de Just Dance 2019 releasedatum dan eindelijk te zien.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.