Just Dance 2018

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, Wii, Wii U, Switch & PC

  Genres: Muziek

  Gemaakt door Ubisoft Paris en uitgegeven door Ubisoft

  7.5

  Just Dance 2018 Artikelen

  Top 5 beste Nintendo Switch Black Friday deals 2018 - Feest vol fysieke versies

  Dit zijn de beste Nintendo Switch Black Friday deals in 2018. Mamma mia wat zijn er veel kortingen op het moment, maar dat is ook te begrijpen. De dagen van scherpe prijzen zijn aangebroken en dat geldt ook voor vele fysieke Nintendo games.

  10 vrolijke games voor Blue Monday!

  Vandaag is het weer zo ver, het is Blue Monday Ook wel bekend als de meest deprimerende dag van het jaar. Wil je graag iets doen tegen dat nare gevoel? Ga dan gamen! Wij leggen jou tien vrolijke games voor die jou een beter gevoel geven.

  Top 10 beste games voor kinderen van 2017

  Het jaar is bijna afgelopen en dus is het, zoals je al gemerkt heb waarschijnlijk, tijd voor de eindejaarslijstjes. Vandaag is het tijd voor de tien beste games voor kinderen van 2017. Ben je benieuwd welk spel op één staat?

  Just Dance 2018 Review - Voeten van de vloer!

  Just Dance is terug met een gloednieuw deel. In de Just Dance 2018 review bespreken we wat er nieuw is en of de game net zo lekker wegdanst als de vorige delen. Met een gloednieuwe lijst met nummers en een aparte sectie voor de kids is er in ieder geval genoeg om over te praten!

  De 10 beste Just Dance 2018 songs om op te dansen

  Just Dance 2018 is uit! En natuurlijk zijn er weer een hoop nieuwe liedjes waar je op kunt dansen dit jaar. Hoog tijd dus om de beste Just Dance 2018 songs onder de loep te nemen. Ben je er klaar voor?

  Just Dance 2018 Nieuws

  Game Mania Summer Sale 2018 van start op nieuwe en USED games

  De Summer Sale 2018 is in volle gang bij Game Mania. De winkelketen heeft een scala aan koopjes in de winkel liggen, waardoor je voor een zacht prijsje de grootste games kunt kopen. Absolute toppers als deze kun je bijna niet aan je voorbij laten gaan.

  Ubisoft Black Friday Deals 2017 zijn bekend

  Ubisoft doet mee met Black Friday en komt ook met flink wat aanbiedingen van mooie games. Hieronder staan een aantal bijzondere acties uitgelicht van de Ubisoft Black Friday Deals van 2017.

  Volgend jaar meer Ubisoft games op de Switch

  Goed nieuws voor mensen die een Nintendo Switch bezitten en graag Ubisoft games spelen, want het Franse bedrijf gaat ook volgend jaar games uitbrengen voor het systeem. Dat zegt Yves Guillemot, CEO van Ubisoft.

  Just Dance 2018 release met nieuwe liedjes

  Vandaag is de Just Dance 2018 release. Het spel is beschikbaar voor de Nintendo Switch, Wii U, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One en Xbox 360.

  Just Dance 2018 Kids Modus en lied van Vaiana bevestigd

  Just Dance 2018 Kids Modus is een speciale gamemodus voor jonge kinderen. Ubisoft wil hiermee kinderen ook laten dansen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.