Just Dance 2017

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, Wii, Wii U & Switch

  Genres: Muziek & party

  Gemaakt door Ubisoft en uitgegeven door Ubisoft

  7.5

  Just Dance 2017 Artikelen

  Top 5 beste dansgames - Swing voor die score!

  Ben jij wel actief? Dan is een dansgame misschien wel iets voor jou. Als je wil weten welke game je dan het beste kan spelen, dan vind je hier een handige lijst met de vijf beste dansgames die verschenen zijn door de jaren!

  Just Dance 2017 Switch Review - Nu overal en nergens dansen!

  In oktober vorig jaar kwam Just Dance 2017 al uit, maar toen was de Switch er nog niet. Deze game kan volgens Ubisoft niet ontbreken op Nintendo’s nieuwe console. Dus kwam de game bij de release van de Switch naar deze spelcomputer. Brengt de game genoeg nieuws om interessant te zijn? Lees het in de Just Dance 2017 Switch review!

  Alle Nintendo Switch launch games op een rij!

  De Nintendo Switch laat niet lang meer op zich wachten. De nieuwe console van Nintendo ligt sinds vandaag in de winkels. Ook komen er negen Nintendo Switch launch games uit. We hebben ze voor je op een rijtje gezet.

  Nintendo Switch Launch Games - Deze krijg je op launch (en daarna)

  Het is bijna zo ver. De Nintendo Switch komt op 3 maart uit en brengt gloednieuwe games naar de nieuwe console van Nintendo. Welke games kunnen we verwachten? Wij zetten in een overzicht alle Nintendo Switch launch games waar je in de toekomst mee aan de slag kunt gaan!

  Just Dance 2017 gameplay - Danser vs. Just Dance 2017

  De game Just Dance 2017 is eindelijk hier. Om te kijken hoe goed een danser het zou doen in Just Dance 2017, lieten wij een echte danser de game uitproberen. Onze Djimon probeerde, met zijn achtergrond als danser, een zo hoog mogelijke score te halen inde game. Bekijk hier de Just Dance 2017 gameplay video!

  Just Dance 2017 Nieuws

  Just Dance 2017 Tracklist bekendgemaakt door Ubisoft

  Dansers opgelet, want de hele Just Dance 2017 tracklist is bekendgemaakt door Ubisoft. Voetjes van de vloer dus!

  'Sorry' van Justin Bieber in Just Dance 2017 demo

  De single Sorry van Justin Bieber is beschikbaar in de nieuwe Just Dance 2017 demo. Het is nu dus mogelijk om mee te dansen met de hit uit 2015. De demo is vanaf 14 september beschikbaar op consoles en pc.

  Ubisoft gamescom games line-up bekendgemaakt

  De titels van Ubisoft waar het grote publiek tijdens gamescom 2016 mee kennis gaat maken, zijn bekendgemaakt. De Ubisoft gamescom games line-up bevat onder andere For Honor! Genoeg reden dus om naar Keulen af te reizen deze maand!

  Nintendo NX cartridges wellicht bevestigd door GameStop

  GameStop CEO heeft in een presentatie gezegd er waarschijnlijk Nintendo NX cartridges of discs zullen komen. Welke van de twee het zullen worden is nog niet bekend. Maar de Nintendo NX zal in ieder geval op fysieke media gaan draaien.

  Just Dance 2017 release onthuld tijdens E3

  Bij de aftrap van de Ubisoft persconferentie kwam Ubisoft met een spectaculaire show. Talloze dansers bestormden het podium terwijl de klanken van Queen door de conferentieruimte galmden. Ubisoft onthulde namelijk meteen de Just Dance 2017 release.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.