Just Dance 2016

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, Wii & Wii U

  Genres: Muziek, party & sport

  Gemaakt door Ubisoft en uitgegeven door Ubisoft

  Just Dance 2016 Artikelen

  Top 5 leuke Moederdag cadeau idee tips - games voor het hele gezin!

  Komende zondag is het zover, dan is het Moederdag. Alle kinderen komen dan bij elkaar om hun moeders in het zonnetje te zetten. De uitgelezen kans om weer eens met zijn allen gezellig een spelletje te spelen. Daarom zetten wij de top 5 leuke Moederdag cadeau idee tips voor je op een rijtje, deze games kun je in huis halen!

  Top 10 casual games van 2015

  Dit jaar is er weer een waslijst aan nieuwe games verschenen, maar welke games zijn nou eigenlijk geschikt voor de casual gamer? Om je daar een goed overzicht van te geven hebben we hier de top 10 casual games van 2015 opgesteld!

  Just Dance 2016 nieuwe features - Tracklist, Smartphone App en meer!

  Just Dance is elk jaar weer hetzelfde liedje toch? Fout! Dit jaar voegt Just Dance 2016 nieuwe features toe aan de serie. Wat deze nieuwe features precies zijn, lees je in deze uitgebreide special!

  Just Dance 2016 E3 Preview - je smartphone als ultieme dans-remote

  Een nieuw jaar, een nieuwe Just Dance 2016 E3 preview. Maar in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden gaat er dit keer meer veranderen dan je denkt. Zo introduceert Just dance dit jaar een eigen dienst om onbeperkt nummers te gebruiken, en is de game volledig te bedienen met je smartphone.

  Just Dance 2016 Nieuws

  Game Mania Valentijnsdeals speciaal voor multiplayer

  Valentijnsdag is een dag waarop je de liefde en het samenzijn viert. Zo kan je de dag beginnen met een bosje rozen om daarna vervolgens een romantische strandwandeling te maken. Maar nog mooier is natuurlijk om met je geliefde of beste vriend(in) een potje gamen! Deze Game Mania Valentijnsdeals helpen jou de Valentijnsdag wel door

  Nieuwe Just Dance Unlimited content aangekondigd door Ubisoft

  Ubisoft heeft vandaag nieuwe Just Dance Unlimited content aangekondigd. Just Dance Unlimited is een nieuwe streamingdienst die beschikbaar is op de Xbox One, PS4 en Wii U. Je kunt vanaf vandaag 25 november genieten van nieuwe content voor Just Dance.

  Just Dance 2016 release en Just Dance Disney Party 2 vandaag begonnen

  Ubisoft heeft eerder al de aankondiging gedaan van twee gloednieuwe Just Dance games en vandaag is officieel de Just Dance 2016 release en ook de release van Just Dance Disney Party 2 van start gegaan. In deze games kun je weer dansen op gloednieuwe nummers en nu kun je zelfs een smartphone gebruiken als controller.

  Just Dance 2016 tracklist bekendgemaakt

  De Just Dance 2016 tracklist is vandaag bekendgemaakt. Met meer dan 40 kaskrakers, nieuwe hits en klassiekers kun je straks helemaal losgaan met Just Dance 2016.

  Just Dance competitie begint binnenkort - wordt wereldkampioen!

  Ubisoft en Electronic Sports World Cup (ESWC) organiseren voor de tweede keer het jaarlijkse Just Dance competitie aan. Iedereen van 16 jaar en ouder kan meedoen aan de wedstrijd, ongeacht de woonplaats. Wil jij meedoen? Lees dan snel verder!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.